Relaxează-te folosind fotoliul tău de masaj!

După o zi obositoare şi stresantă, primul cuvânt care îți vine în minte este „relaxează-te”, nu-i aşa? Tot ce îți doreşti este să îți arunci pantofii cu tocul prea mare şi să te arunci în fotoliul de masaj relaxant.

Hmmm…ce bine este, fiecare părticică a corpului tău este răsfățată. Uiți de toată agitația din timpul zilei şi nu îți mai doreşti nimic altceva. Poate doar o baie lungă şi cu multă spumă.

Acum realizezi câtă dreptate avea Alina când ți-a recomandat un fotoliu de masaj. Da…chiar şi-a meritat fiecare bănuț…doar ai luat un fotoliu masaj preț mic, nu?

relaxează-te

Relaxează-te, doar într-un fotoliu de masaj!

Fotoliile de masaj ajută la eliminarea stresului, ameliorând rigiditatea musculară. Sigur îți dorești o experiență de masaj agreabilă, care se concentrează pe relaxarea taliei și a șoldului. De aceea, fotoliul masaj relaxant Tokuyo este cea mai bună alegere pentru cei care suferă de insomnie, ajutând la creșterea calității somnului. Uită de grijile tale cu aceste tehnici de masaj cu bătăi și frământare care vă relaxează presiunea prin întindere, îmbunătățindu-vă circulația sanguină.

Fotoliul beneficiază de o tehnologie aparte care presupune o şină curbată în formă de „L”, rezultatul unui studiu de lungă durată combinat cu ultimele cunoştinţe în domeniu.

De ce este important un fotoliu de masaj? Datorită funcțiilor sale!

sina-masaj-l

1. Funcția de masaj al spatelui
Brațul robotic de masaj simulează, prin balansare, frământarea, aplicând asupra spatelui tehnici de masaj profesionale, cum ar fi masajul prin presiune. Mișcările sus-jos ale brațului mecanic pot fi ajustate pentru a se obține o eficiență sporită. Acesta are scopul de a cuprinde în mod adecvat coloana, astfel încât să fie stimulată fiecare vertebră și ligament.

2. Masaj prin frământare
Capacitățile unice ale unui fotoliu de a efectua un masaj ce poate simula tehnicile masajului prin frământare. Îți dorești să nu mai ai dureri de spate și să îți revigorezi mușchii încordați? Folosește mișcările de tracțiune și extruziune, specifice masajului prin frământare. Acest masaj stimulează în mod delicat musculatura, redând elasticitatea fibrelor musculare.

3. Funcția de balansare
Fotoliul, prin masajul natural, relaxat, prin balansare, permite ajustarea mișcărilor înainte-înapoi, în jurul coloanei. Astfel stimulează fiecare vertebră și ligament, inducând o poziție corectă a coloanei, stimulând nervii simpatici, activând celulele și ajutând circulația sanguină.

Ție ți-ar plăcea să te relaxezi folosind un astfel de fotoliu de masaj?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.