Pentru un gust deosebit, folosește sirop de arțar!

Siropul de arțar este apreciat pentru multe avantaje, în special pentru un gust deosebit. Acest îndulcitor natural este extrem de delicios în bucătărie, la prepararea dulciurilor, dar și ca dressing pentru diferite feluri de mâncare. Pentru un indice glicemic scăzut, cumpără sirop de arțar.

Siropul de arțar este obținut din seva copacilor de arțar. După extragere, seva este fiartă pentru a crește dulceața și pentru a crea un sirop mai gros.

Siropul de arțar are beneficii diverse pentru organism. Acest lucru se datorează vitaminelor și mineralelor pe care le conține. Calciu, fier magneziu, fosfor sodic, potasiu, zinc sunt minerale pe care siropul de arțar le conține. Așadar, siropul de arțar are proprietăți antioxidante, ajută la prevenirea bolilor cardiovasculare și întărește sistemul imunitar.

gust deosebit

Este indicat să se folosească siropul de arțar pentru diabetici, să înlocuiască astfel zahărul clasic. În special pentru că are un număr mai scazut de calorii poate fi utilizat in regimurile fără zahăr, apelând astfel la dieta cu sirop de arțar.

Pentru un gust deosebit, folosește sirop de arțar!

De asemenea, folosește sirop de arțar pentru slăbit. Dieta de detoxifiere cu sirop de arțar este una destul de greu de ținut, însă te poate ajuta să scapi de câteva kilograme în plus. Important de știut este că, după ce ai terminat dieta cu sirop de arțar, să nu te mai întorci la vechile obiceiuri alimentare.

Siropul de arțar este foarte sănătos, din acest punct de vedere nu există absolut niciun fel de dubiu. Este un îndulcitor natural, cu mai puține calorii decât mierea și zahărul. O lingură de sirop natural de arțar asigură 22% din necesarul zilnic de mangan și 5% din necesarul de zinc. Manganul are un rol foarte important în producerea energiei și a antioxidanților din organism. Zincul are rolul de a preveni agravarea aterosclerozei, dar și protejează sănătatea aparatului reproductiv al bărbatului.

Am prietene care folosesc siropul de arțar pentru slăbit și sunt mulțumite de rezultate, recomandându-l. Din ce în ce mai multe persoane am auzit că folosesc acest îndulcitor în bucătărie, având grijă astfel de regimul alimentar al persoanelor dragi.

Tu ai folosit până acum siropul de arțar? 

Un comentariu


  1. N-am folosit niciodata sirop de artar la gatit, dar imi cumpar frecvent un produs de patiserie cu sirop de artar si nuci pecan si trebuie sa fiu sincera- are un gust senzational. Sa stii caa m-ai convins sa incerc sa il folosesc si eu acasa.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.