Sănătatea înainte de toate. Cum să ne protejăm împotriva riscului de osteoporoză?

    Noi, femeile, prin structura noastră suntem mult mai expuse riscului de osteoporoză. Ce înseamnă aceasta? Putem să ne dăm seama chiar din numele afecțiunii – osteoporoză – adică “os poros”, care devine mult mai casant, mai fragil, mai puțin rezistent.

     Oasele noastre sunt foarte puternice în jurul vârstei de 30 de ani, însă după această vârstă încep să piardă densitate. Aproximativ jumătate dintre femeile de peste 50 de ani au o fractură cauzată de osteoporoză în timpul vieții lor.

Care este cauza osteoporozei?

Oasele noastre sunt reconstruite pe tot parcursul vieții, într-un mod constant. Ele sunt alcătuite din colagen. Colagenul este o proteină care oferă cadrul de bază și fosfat de calciu, un mineral ce întărește structura osoasă. Principala schimbare în densitatea osoasă la femei intervine de regulă la maxim 5-7 ani de la menopauză.

   Însă osteoporoza nu ar trebui să interfereze cu viața noastră. Lipsa unor activități zilnice va afecta și mai mult sănătatea oaselor. Sunt necesare plimbările și trebuie să ne bucurăm de activitățile noastre în continuare.

Cum ne protejăm împotriva riscului de osteoporoză?

     Ayurmed vine în întâmpinarea noastră cu un supliment alimentar care ne ajută să prevenim această afecțiune. Este realizat conform principiilor ayurvedice, din plante medicinale care contribuie la formarea și menținerea structurii și mineralizării oaselor scheletului, a dinților, părului, unghiilor și pielii.

    OSTEOPOWER este un supliment alimentar 100% natural ayurvedic, din plante medicinale indiene. Conține plante ayurvedice care susțin procesul de refacere a oaselor, tendoanelor, ligamentelor și cartilajelor dupa traumatisme sau efort fizic prelungit. Acest produs susține mineralizarea și structura osoasă la persoanele vârstnice, dar și activitatea normală a inimii, presiunea sanguină, procesul de coagulare, contracția musculară, funcționarea normală a sistemelor nervos și imunitar.

De ce Osteopower?

OSTEO POWERTM contribuie la:

  • formarea și menținerea structurii și mineralizării oaselor scheletului, a dinților, părului, unghiilor și pielii;
  • susținerea procesului natural de refacere și remodelare a calusului în cazul fracturilor, precum și a densității osoase;
  • formarea normală a colagenului, susținând procesul de refacere a oaselor, tendoanelor, ligamentelor și cartilajelor după traumatisme sau efort fizic prelungit;
  • susținerea mineralizării și structurii osoase la persoanele vârstnice;
  • susținerea activității normale a inimii, a presiunii sanguine, a procesului de coagulare, a contracției musculare și a funcționării normale a sistemelor nervos și imunitar.

Un comentariu


  1. Odata instalata, osteoporoza asta e greu de tinut in frau, de aceea e bine ca cei care sunt predispusi la aparitia ei, sa ia genul asta de suplimente si sa mearga periodic la medic pentru analize.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.