Tu la ce cadou te-ai gândit pentru iubita ta?

Îmi place luna decembrie, este luna în care fiecare bărbat urmărește să își surprindă persoana iubită cu un cadou deosebit. În această lună, în urmă cu câțiva ani, am fost surprinsă de soțul meu cu o frumoasă cerere în căsătorie, însoțită de cel mai frumos inel de logodnă.

cadou

Ce este inelul de logodnă? Cel mai frumos cadou pe care îl poate primi o femeie!

Inelul de logodnă este un simbol al dorinței, al iubirii, dar și o promisiune a unui bărbat făcută alesei inimii lui! Din categoria inele de logodnă, eu le apreciez foarte mult pe acelea cu diamant. Bijuteriile cu diamant sunt apreciate de către femei, diamantul fiind singura piatră prețioasă denumită simbol al iubirii.

Dacă te-ai decis că este momentul să o ceri în căsătorie pe iubita ta, trebuie să te apuci să cauți inele de logodnă de aur. Cum ar trebui să fie inelul de logodnă? Aur alb sau aur galben? Câte diamante sau pietre prețioase ar trebui să aibă? Inelele de logodnă sunt bijuteriile pe care femeile le poartă alături de verighete aur toată viața. Deci cu siguranță, avem nevoie de inele deosebite, speciale.

Inelele de logodnă, ca orice alt tip de bijuterii cu diamant, variază ca material, stil și design. Fiecare bărbat va alege inelul de logodnă în funcție de personalitatea și prferințele în materie de bijuterii ale viitoarei sale mirese.

Logodna – promisiunea devotamentului față de persoana iubită

Logodna este sărbătorită prin oferirea acelei bijuterii speciale, inele de logodnă de aur, așteptate de către o femeie întreaga viață. Pentru că orice fată visează încă din adolescență la acest moment, cel în care va rosti un DA hotărât bărbatului pe care și-l dorește alături întreaga viață. Alegerea rochiei perfecte, verighetele de aur, florile, absolut totul reprezintă un vis care devine realitate.

Logodna este momentul de început al celei mai frumoase povești, poveste care se transformă în căsătorie. Nicio logodnă însă nu este completă fără acel inel de logodnă. Este extrem de important inelul de logodnă, lacrimile viitoarei soții în timp ce ascultă întrebarea pusă de bărbatul iubit. Această întrebare este, cred, una dintre cele mai frumoase declarații de dragoste făcută vreodată, nu?

De aceea inelele din colecția La Rosa sunt considerate mărturii ale celui mai sublim sentiment: dragostea. Ele vin în ajutorul fiecărui bărbat care urmărește să își surprindă plăcut iubita. Însă știm foarte bine ce provocare reprezintă alegerea inelului de logodnă pentru un bărbat, nu?

Cum să alegi inelul potrivit fără să strici surpriza cererii în căsătorie?

Fără să își dea seama, poți împrumuta un inel din cutia de bijuterii a iubitei. Astfel vei putea să îți dai seama de dimensiunea inelului pe care trebuie să îl cumperi, iar ea nu va ști absolut nimic. Și bineînțeles te va felicita că ai ales exact mărimea potrivită!

Dacă iubita ta nu are decât un inel sau două pe care nu le scoate de pe degete, atunci potrivit ar fi să ceri ajutorul surorii sau celei mai bune prietene a acesteia. Astfel, invocând un motiv banal, ea va putea intra în posesia unuia dintre inelele iubitei tale și te va ajuta să alegi exact ceea ce ai nevoie!

Cu siguranță sunt sfaturi bune pentru un bărbat nehotărât, îndrăgostit și care își dorește să îi facă cea mai frumoasă surpriză iubitei sale. Pentru că alegerea inelului de logodnă este una extrem de dificilă. Atât de multe modele deosebite, cu diferite pietre prețioase, încât alegerea devine foarte grea. Și mai ales, toți bărbații ar trebui să știe că, în Luna Cadourilor La Rosa oferă reduceri la toate produsele.

Bijuterii LaRosa

Pentru că știu că vă doriți un cadou deosebit, special, pentru iubitele voastre, La Rosa oferă bijuterii elegante, unice, la prețuri extrem de bune! Deci…ce mai aștepți? Surprinde-ți iubita cu cel mai frumos inel de logodnă!

Un comentariu


  1. Eu sunt una dintre fericitele care au gasit in brad un inel de logodna. Da, mi l-a pus in brad, nu sub brad. Pur si simplu, a venit in seara de ajuns si mi-a zis ca a mai cumparat un ornament pentru brad si sa il caut de bine de tot. Nu-l vedeam. Credeam ca face misto de mine.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.