Când tusea nu te lasă să dormi…plantele medicinale te ajută!

În sezonul rece, răcelile și gripa se înmulțesc, dar cea mai nesuferită este tusea, mai ales la copii. Ne bucurăm că a sosit toamna, cu minunatele ei culori, cu roadele îmbelșugate.

Anotimp de bucurii! 

Frunzele se sfătuiesc 
Ce culori se potrivesc. 
Unele roșesc mirate, 
Altele-s gălbui, pătate. 
Arămii și visătoare, 
Se aștern pe-alei, covoare! 

Mere-mbujorate, fine 
Stau în coșurile pline! 
N-am uitat că în panere 
Avem struguri, nuci și pere! 

Toamna ninge? Toamna plouă? 
Câte-un pic din amândouă! 
Și noi toți îi spunem iară: 
Zâna bună din cămară!”

Însă de acum cei mici vor fi afectați de temperaturile scăzute, precum și de precipitații.

Ce este tusea?

Tusea este un act reflex, ce se caracterizează prin expirații rapide, forțate. Apare ca urmare a creșterii presiunii în căile respiratorii, atunci când are loc deschiderea bruscă a glotei și contracția mușchilor respiratori. Are ca rezultat expulzarea corpilor străini sau a secrețiilor din căile respiratorii. Însă tusea nu este o boală în sine, ci un mecanism de apărare cu ajutorul căruia ne eliberăm căile respiratorii.

Cei mai afectați sunt copiii. Fiecare episod de tuse la copii este extrem de stresant pentru părinți. Mulți dintre noi dăm fuga la farmacie de la primul simptom de tuse și dăm o grămadă de bani pe siropuri. Specialiștii însă recomandă să încercăm mai întâi siropuri naturiste.

Siropul Coughend, supliment alimentar natural ayurvedic, din plante medicinale indiene!

Suplimentul alimentar COUGHEND Sirop este un produs natural din plante medicinale indiene. Acestea susțin sănătatea căilor respiratorii, contribuind la decongestionarea acestora prin menținerea fluidității mucusului și favorizând eliminarea acestuia în cazul tusei productive, respectiv calmând actul reflex de tuse în cazul tusei seci.

Prin calmarea tusei este redusă uscăciunea și iritarea de la nivelul arborelui respirator. Proprietățile substanțelor bioactive din extractele din plante din siropul Coughend contribuie la menținerea capacității naturale a organismului de autoapărare și adaptare la condițiile de mediu.

De ce este recomandat siropul Coughend?

tusea

– menținerea starea de sănătate a aparatului respirator
– fluidifică secrețiile bronșice, eliminându-le, reduce uscăciunea și iritația la nivelul gâtului și bronhiilor
– diminuează toate formele de tuse și efectele neplăcute datorate ei
– facilitează procesul de respirație prin decongestionarea căilor respiratorii
– este complementar în terapia astmului bronșic (bronhodilatator)
– menține capacitatea naturală a organismului de autoapărare și adaptare la condițiile de mediu.

Chiar dacă vrem să tratăm tusea sau doar să o prevenim, este important să căutăm cele mai bun soluții. Iar remediile naturale sunt cele mai bune, dar și cele mai recomandate de către specialiști. Suplimentele naturale ayurvedice, obținute din plante atent selecționate, în funcție de proprietățile lor și amestecate după rețete străvechi, sunt extrem de eficiente și ne pot ajuta foarte mult!

Cum putem scădea riscul de îmbolnăvire?

În primul rând este extrem de importantă respectarea regulior de igiena: să ne spălăm pe mâini cu apă și săpun înainte de masă, să folosim batiste când strănutăm, să ne protejăm de frig, îmbrăcându-ne corespunzător.

Majoritatea medicilor recomandă o dietă sănătoasă, bogată în fructe și legume proaspete. Acestea conduc la o întărire a imunității, mulțumită rolului lor antioxidant, dar și aportul de minerale și de vitamine.

Natura este cea mai bună sursă de sănătate! Mulțumită Brander care ne-a trimis spre testare acest sirop, am descoperit produsele minunate Ayurmed.

Ayurmed

19 comentarii


 1. Siropul asta face minuni! Noi il folosim de anul trecut si suntem foarte multumiti de el!
  A mers de minune si pentru micuta noastra si a avut rezultate super de la el! 🙂

  Răspunde

 2. ESte printre putinele siropuri care mi-au calmat tusea rapid. Eu sunt de felul meu o tusitoare 😀 Ma gandesc serios sa-mi fac o aprovizionare pentru iarna.

  Răspunde

 3. Este un produs nu bun cui foarte bun, fetitei mele i-a trecut tusea cu el dupa 3 luni de cand am incercat de toate.Era o tuse reziduala de care am scapat doar cu acest sirop.

  Răspunde

 4. Tusesc de ceva timp, mi-ar fi trebuit si mie un astfel de sirop, dar brander m-a sarit campania asta. O sa mi-l cumpar.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.