Tu știi care sunt avantajele unui implant dentar?

Un implant dentar este varianta cea mai bună de tratament în cazul pierderii dinților. Un dinte lipsă nu este o priveliște foarte frumoasă, lucru care ne face să zâmbim mai rar, chiar deloc. Să nu mai deschidem gura decât atunci când este necesar să vorbim, să ne ascundem de lume…

Un implant dentar restabilește aspectul estetic al unei persoane, îi redă încrederea în sine, este soluția optimă pentru aceasta. Faptul că stomatologia ne oferă astăzi acest nou tratament, nu poate decât să ne bucure. Este un tratament de calitate, care ajută la obținerea unui aspect cât se poate de natural. Un implant dentar reprezintă un şurub din titan introdus direct în os, care ţine locul rădăcinii dintelui înlocuit.

Implant dentar într-o zi!

Pentru a pune un implant dentar era necesar un timp mai îndelungat, însă în prezent ne întânim cu un implant dentar într-o zi. Acesta se poate face în câteva ore, nemaifiind nevoie să aștepți mai multe luni sau mai multe intervenții chirurgicale.

implant dentar

Implantul care se realizează într-o zi te ajută să te întorci la o viață normală mult mai repede. Acesta reprezintă cea mai rapidă cale pentru o persoană de a își recâștiga aspectul complet după pierderea dinților.

Însă, ca la orice intervenție chirurgicală, există și la implant dentar riscuri și complicații. Infecțiile, alergiile, tulburările de sângerare sunt doar câteva dintre afecțiunile care pot apărea. Medicamentele vor necesita o analiză mult mai atentă înainte de a începe tratamentul.

Tu știi ce avantaje are un implant dentar?

 • un implant dentar se simte şi arată exact la fel ca dinţii naturali. Vei putea mânca alimentele preferate fără să simţi disconfort sau durere.
 • implantul dentar nu se cariază, însă va trebui să acorzi o importanță mult mai mare igienei dentare.
 • implanturile dentare sunt durabile, rezistând mulţi ani. Dacă acordăm îngrijirea corectă, acestea pot dura toată viaţa, bucurându-te de o vorbire corectă, clară.
 • implantul dentar te va ajuta să renunţi la frustrările cauzate de problemele dentare, stima de sine va creşte foarte mult şi vei putea zâmbi oricând doreşti.

Pentru ca un implant dentar să reziste cât mai mult timp, sunt necesare condiții prielnice de realizare, dar și cele mai bune și dibace mâini. De aceea, nu trebuie să ne mire prețurile implanturilor dentare, pentru că acestea sunt date de complexitatea lucrării, dar și de calitatea materialelor folosite.

Vrei un zâmbet senzațional? Apelează la un implant dentar de calitate!

22 de comentarii


 1. implantul dentar este de preferat altor lucrari pentru ca nu afecteaza in niciun fel dintii din jur si arata aproape ca un dinte natural daca apelezi la un cabinet stomatologi cu medici buni si tehnica de ultima ora.

  Răspunde

 2. Desi inca n-am scapat complet de frica de stomatolog, recunosc ca n-as putea sta cu un dinte lipsa. Am vazut mai multe persoane cu dinti lipsa si nu vreau sa fiu in situatia respectiva. Sa ma ajute Dumnezeu sa nu fie cazul de o astfel de interventie prea curand! 😀

  Răspunde

 3. as opta ca si sotul meu sa isi faca un implant dentar,asa ar deveni mai frumusel ca ii lipseste un dinte din fata si are mare frica de dentist,dar sa mergi intr-o zi si sa scapi ar fi fantastic!

  Răspunde

 4. WOW! Implant dentar ntr-o singura zi? Super! Mai ales pentru cei grabiti carora vizitele la medic nu sunt ceva ce asteapta cu drag sau nu au timp sa mearga de multe ori pentr a-si rezolva o problema,.

  Răspunde

 5. Mi-as dori ca lumea să pună mai mult preț pe dantură și să apeleze la un implant dentar la momentul potrivit.

  Răspunde

 6. Din fericire am dinții mei naturali, dar îmi place să aflu informații noi și mă bucur că acum lucrurile par a fi mult mai simple decât în trecut. Dinții sunt foarte importanți și un zâmbet frumos nu poate avea niciun dinte lipsă.

  Răspunde

 7. Ma bucur sa descopar un articol pe acest subiect. Mi se pare un subiect delicat si ma bucur sa vad ca tehnologia a evoluat atat de mult.

  Răspunde

 8. Investitia intr-un implant dentar este intotdeauna o investitie care merita. Golurile din gura atrag dupa ele o intreaga serie de probleme.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.