Maşina ta are nevoie de verificare ITP!!! Nu o neglija!

Mașina este importantă, este precum un membru al familiei! Aşa cum mergi la doctor anual, aşa trebuie să o duci şi pe ea la o verificare ITP.

Eşti în căutarea unei stații ITP cu servicii de calitate şi prețuri accesibile? Dacă ai nevoie de ITP Bucureşti, atunci trebuie să ştii că această stație are prețuri ITP foarte bune.

Ce este ITP-ul?

ITP-ul este o evaluare a vehiculelor ce asigură capacitatea de a participa la trafic, în condiții de siguranță.

ITP, inspecția tehnică periodică constă în verificarea documentelor de identificare a maşinii. Evaluează starea motorului, a frânelor, a sistemului de direcție, a luminilor. De asemenea se ocupă cu verificarea anvelopelor, a emisiilor de gaze poluante, precum şi a altor aspecte de care depinde siguranța în trafic.

Maşina ta are grijă de siguranța familiei tale!!!

Ne dorim să fim cât mai în siguranță, atât noi, cât şi ceilalți membri ai familiei noastre. Pentru acest lucru, este necesar ca, o dată la doi ani, să efectuăm o verificare ITP la maşina noastră. Reține: este vorba de siguranța ta şi a copiilor tăi! Nu te juca cu viața!

mașina

Pentru siguranța ta, nici un preț nu este prea mare. Dar trebuie să ştii că prețurile variază în funcție de service-uri, dar şi de alte criterii. De exemplu, în funcție de tipul maşinii pentru care trebuie facută inspecția tehnică periodică, ai prețuri ITP diferite.

Stația de inspecție tehnică periodică este acreditată RAR. Asigură verificarea tehnică periodică obligatorie a maşinii. Verificarea tehnică finală a autoturismelor al caror proces de reparație s-a încheiat se poate face în sectorul 1 din Bucureşti.

De ce vizita la service a devenit o tragedie? Pentru că din ce în ce mai des se merge pe neseriozitate…Majoritatea sunt oameni nepregătiți, care cer foarte mulți bani. Însă calitatea serviciilor lasă de dorit! De aceea este bine să apelezi numai la un service de reprezentanță, unde echipa este calificată, iar tu vei fi mulțumit de maşina ta!

Ai nevoie de un ITP Bucureşti? Atunci nu mai sta pe gânduri şi apelează la această stație ITP care se gândeşte la siguranța clientului său. Pentru că…viața are prioritate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.