De ce este mai bine să alegi un apartament nou decât unul vechi?

Acum 9 ani când ne-am hotărât să cumpărăm un apartament, am căutat foarte mult. Să fie și zonă bună, să fie suficient de spațios. Am găsit foarte multe apartamente cu 2 camere de vânzare, însă ne doream ca și copiii să aibă camera lor. De aceea am continuat să căutăm un apartament 3 camere de vânzare. Din nefericire pentru noi, programul Prima casa nu era disponibil, de aceea am luat un credit imobiliar. Printr-o agenție imobiliară am reușit să găsim apartamentul pe care ni-l doream, la un preț destul de bun. Am luat un apartament nou, pentru că avea mult mai multe avantaje de oferit.

De ce e mai bine să alegi un apartament nou și nu unul vechi?

apartament

Pentru că, în primul rând, apartamentele noi dispun de mult mai mult spațiu decât cele vechi. Prezintă un confort sporit, prin utilarea completă a apartamentelor, beneficiind de instalații noi, centrală termică deja montată, finisaje moderne.

Apartamentele noi prezintă beneficii pe termen lung, prețul acestora fiind în creștere și nu în scădere ca în cazul apartamentelor vechi. De asemenea, complexele rezidențiale în care se găsesc apartamentele noi au părculețe și locuri de joacă pentru copii. Beneficiezi de locuri de parcare.

În București de exemplu, este o mare problemă cu locurile de parcare. Cumnata mea a căutat foarte mult un apartament de vânzare București, apelând la Prima casă. A găsit astfel o ofertă de apartamente noi cu 2 camere, la un preț foarte bun, astfel încât a intrat în posesia căsuței la care visa de mult! Nuscocitta.ro a ajutat-o prin oferta sa numeroasă ce conține apartamente de vânzare cu 2 camere, dar și apartament 3 camere de vânzare.

După cum vă spuneam, locul de parcare a fost luat în calcul atunci când căutau un apartament de vânzare București. Dar într-un complex rezidențial, numărul de locuri de parcare este suficient pentru a acoperi numărul de mașini pe care le dețin proprietarii de apartamente. Foarte frumos este și părculețul unde iese la plimbare în fiecare seară cu fetițele. Este atât de verde și un aer curat, încât nu îți vine să te mai întorci în casă!

Dacă sunteți în căutare de apartamente noi cu 2 camere, atunci ar trebui să aruncați un ochi pe oferta prezentată pe site-ul Nuscocitta.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.