Unde găsim cele mai ieftine apartamente în regim hotelier?

Cu toții am avut nevoie de o cazare, fie că am fost plecați în vacanță sau într-o călătorie de afaceri. Este destul de dificil să ajungi într-un oraș nou, unde nu cunoști pe nimeni. Și totuși…să ai nevoie de o cazare, nu?

Eu vă recomand să vă cazați în apartamente cu regim hotelier, astfel beneficiați de luxul și relaxarea pe care o căutați. De aceea pe www.apartamente-regimhotelier.ro veți găsi cele mai bune prețuri.

regim hotelier

De ce să alegi regim hotelier?

Pentru că locațiile oferite sunt mobilate și utilate complet. Astfel veți avea tot ceea ce vă este necesar pentru a vă simți ca acasă. În plus, beneficiați de tot suportul pentru cerințele suplimentare.

Este imposibil să nu fi ajuns vreodată în București. Este capitala României, orașul pe care trebuie să îl vizitezi cel puțin o dată. Dacă ați ajuns este super! Dar vi s-a întâmplat vreodată să ajungeți aici și să căutați loc de cazare la prețuri accesibile și în condiții bune? Nu ați fost mulțumiți de condițiile oferite? De astăzi, acest lucru nu se va mai întâmpla. Pentru că la apartamente-regimhotelier se face tot posibilul pentru ca dumneavoastră, clientul, să vă simțiți minunat.

Dacă ajungeți în București cu familia, puteți alege să închiriați un apartament de 3 camere în regim hotelier. Puteți închiria chiar și pentru o noapte și nu veți fi întrebați câte persoane sunteți !

Dacă însă ajungeți în București cu afaceri, puteți alege cazarea în regim hotelier pentru confortul și intimitatea pe care o primiți când închiriați pe termen scurt o garsonieră din ofertă!

Ce avantaje aveți dacă închiriați o garsonieră?

În primul rând, costurile închirierii fac marea diferență între închirierea unei camere de hotel și închirierea în regim hotelier. La hotel veți plăti întotdeauna mult mai mult față de chiria plătită pentru regim hotelier.

În al doilea rand, gândiți-vă la confort. La hotel, chiar dacă este de 3,4 sau 5 stele nu veți fi niciodată primiți ca acasă. Vorbim despre o atmosferă sombră, camere clasice, personal obosit sau plictisit…cu toții cunoaștem aceste aspecte. Bineînțeles, există și excepții, dar foarte rare. Dacă optați însă pentru închirierea unui apartament sau a unei garsoniere în regim hotelier vă puteți alege dintr-o listă destul de mare de locuințe, pe cea care vă place cel mai mult și care vă face să vă simțiți ca acasă.

Majoritatea imobilelor puse la dispoziția clientului pentru închiriere în regim hotelier sunt cotate cu 5 stele de confort.

In ultimul rând, sunt convinsă că zona este cea mai importantă, cea care face diferența. Deși în București sunt foarte multe hoteluri și pensiuni, nu le găsim amplasate în toate zonele, iar de cele mai multe ori distanța de la hotel și până la locul unde trebuie să ajungem este destul de mare. Astfel vom fi nevoiți să schimbăm mai multe mijloace de transport, implicând cheltuieli suplimentare, dar și pierdere de timp. În regim hotelier, situația stă altfel. Dacă intrîm pe site, putem căuta imobilul cel mai apropiat de zona în care dorim. Fără dureri de cap și costuri suplimentare vom putea ajunge mult mai repede în locul unde avem treabă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.