Shopping pentru prințese…o zi fantastică!

Neața dragilor, weekendul nostru a fost de vis, shopping pentru prințese, plimbat, alergat! 🙂

Când eram eu mică, avea mama o regulă. De Paşte trebuia să ne înoiască, să ne cumpere ceva nou. Avea, nu avea bani…întotdeauna Paştele ne găsea cu ceva nou! Aşa că, păstrând tradiția şi profitând de ziua de sâmbătă,mi-am îmbrăcat prințesele şi am plecat la cumpărături. Am fost doar noi, fetele, tati a rămas acasă 🙂

O zi de vis cu shopping pentru prințese!

Înainte să plecăm, le-am întrebat ce vor să le cumpăr. La cât sunt de pretențioase…Şi mai trebuia să ştiu pe unde să intrăm, după ce să ne uităm…

Ante îşi dorea adidaşi „luminoşi”, adică cu luminițe pe talpă şi o caciulița subțirică pentru diminețile mai răcoroase. Sofi, bineînțeles că acelaşi lucru îl dorea. 😛 Tot adidaşi luminoşi.

Aşadar, am plecat în căutare de adidaşi luminoşi. Am mers mai întâi în Mall, sigură că voi găsi. Nu…nu am găsit, aşa încât am plecat prin centru, pe la magazinele pentru copii.

În primul magazin, am găsit o pereche numărul Antenoliei, dar erau unii foarte urâți. Îi vroia bineînțeles…Eu, nu! Dar cum să o fac să renunțe la ei??!?? Noroc cu o pereche de pantofiori, foarte frumoşi, de vis chiar! Mi-au plăcut tare mult, dar i-am spus că nu am bani să îi iau şi pantofiorii şi adidaşii. Şi…pentru că îi plăceau foarte mult pantofii, a renunțat la adidaşi.

Shopping

Am continuat căutările, pentru că deşi îi spusesem că nu am bani pentru ambele perechi, nu vroiam să nu îi cumpăr totuşi ce îşi dorea. Deci…căutăm adidaşii. Şi pe deasupra, trebuia să îi găsesc şi Sofiei.

Dar nu, Ante nu a avut noroc. Tot ce am găsit, era ori un număr mai mare, ori un număr mai mic. Aşa că…pentru ea, mai căutăm şi weekendul ce vine.

În schimb, i-am găsit Sofiei…o pereche aşa de drăgălaşi…e atât de încântată!!!

La voi cum a fost weekendul?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.