Frumusețea vine natural, femeile pot fi frumoase și fără artificii

Știați că nu există femei urâte, ci doar femei care nu ştiu să fie frumoase…frumusețea vine natural! Îngrijirea constantă, dar și hainele frumoase sunt  destul de necesare, dar sunt detalii, pentru că există trucuri care fac o femeie frumoasă!

Frumusețea vine natural!

Nu machiajul, hainele sau coafura sunt cele care fac o femeie frumoasă. Un zâmbet sincer și luminos o fac frumoasă. O femeie fericită este o femeie frumoasă. De câte ori nu ați admirat o femeie care zâmbește? Are un farmec, un charm specific…zâmbetul îi luminează întreaga față. Femeia este mai caldă, mai radioasă, cu alte cuvinte mai frumoasă.

Un zâmbet este capabil să topească inimi, să deschidă uși. Un zâmbet face cât o mie de coafuri sau machiaje!

Frumusețea este dată și de tonul dulce, duios, pe care îl folosește o femeie. Privirea vie, capacitatea de a înțelege, de a dărui, de a ierta, de a face…toate acestea sunt mici secrete ale unei femei frumoase. Orice bărbat apreciază aceste calități la o femeie. Întotdeauna o femeie cu încredere în înțelepciunea ei, în capacitatea de a dărui, de a face va avea mult mai multe câștiguri decât o femeie posomorâtă, rea, egoistă.

De Epocă, Retro, Fermecat, Fermecător, Basm, Feeric

O femeie frumoasă este și viitoarea mămică. O femeie însărcinată este frumoasă! Da, știu…femeile sunt îngrijorate de rotunjimile pe care le iau în timpul sarcinii. Ele cred că nu îi vor mai atrage pe soții lor, însă nu își dau seama că tocmai aceste schimbări, aceste transformări plac mult mai mult. O femeie însărcinată, fericită de sarcină, radiază de frumusețe. Întotdeauna o viitoare mămică va fi frumoasă!

De asemenea, femeile care au multă încredere în ele, în capacitatea lor de a lua decizii debordează de frumusețe.

Misterul feminin este și el parte din frumuseţea femeii. Misterul este acea combinaţia deosebit de greu de descris. Combinația între zâmbet, privirea caldă, fineţea şi eleganţa feminină şi acel ceva nedefinit care vine din suma tuturor sentimentelor, trăirilor, visurilor şi speranţelor.

3 comentarii


  1. În sfârșit o femeie care vede evidentul: că Evele pot fi frumoase și fără farduri, vopsele și așa mai departe.
    Felicitări c-ai avut curajul s-o și spui!

    Răspunde

  2. O femeie frumoasa este una fericita, nu una machiata, o femeie sexy este una increzatoare in fortele ei, nu una decoltata, iar o femeie atragatoare este una pe care vrei sa o asculti si a doua oara. Clar, interiorul este mai important decat orice altceva. Insa, atunci cand interiorul este echilibrat, femeile se pot juca cu fardurile si cosmeticele, din spirit de creativitate.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.