Împlinește dorințe…realizează vise…doar cu un click!

Mă uit la foaia goală, mușcând cu poftă din creionul pe care îl am în mână…Am decis să fac o listă cu plățile pe care le mai avem de făcut luna aceasta. Le-am pus pe toate…am tras linie…și…Nu am cum, nu pot, deși îmi doresc tare mult să o fac. Concluzia: nu îmi permit să o trimit pe fii-mea în tabără. Va fi tare tristă, mă simt atât de rău…Mi-am propus să nu îmi dezamăgesc fetele niciodată. Și până acum am reușit să nu o fac! Dar…pentru prima oară, fiica mea va fi supărată pe mine! I-am promis că anul acesta va merge în tabăra de la Slănic Moldova…dar, din nefericire, nu ne permitem să o plătim.

……………

“Cea mai mare bogăție din această lume sunt copiii, mai mult decât toți banii din lume și toată puterea de pe pământ.” – Mario Puzo

Te înțeleg, mami, nu-i nimic…Poate anul care vine vei avea banii necesari. Stai liniștită! 

Îmi dau lacrimile auzind un copil de 9 anișori rostind aceste cuvinte. S-a întristat când i-am spus că nu va putea merge în tabăra promisă, dar nu a reacționat deloc cum mă așteptam. Și atunci…de ce mă simt atât de rău? De ce eu totuși simt că am dezamăgit-o? I-am zărit lacrimile în ochișorii mici. Știu cât de mult își dorea să meargă cu clasa. Anul trecut i-am spus că e încă mică și că va merge la anul sigur! Dar…iată că socotelile nu sunt așa cum le-am planificat.

Dar dacă…să cer un împrumut vecinului? Nu…a avut nuntă cu fata acum o lună…clar nu. La rude…nu are rost, sigur vor găsi scuzele pe care le invocă de fiecare dată. Și apoi…fiecare le știe pe ale lui, fiecare are greutățile, datoriile lui. Nu am unde să mă împrumut de bani…

Derulez ușor agenda de telefon, uitându-mă la nume. Nu…Nu!…Clar nu…Offf, nu!! Mami, vreau și eu un arc, o aud pe Sofi, care se uita pe youtube la desene. Mă uit spre ecranul laptopului și zăresc o reclamă…o soluție la problema mea!

Acolo spune…pentru nevoi urgente sau simple plăceri. Da…exact pentru asta îmi trebuie și mie banii, este și o nevoie urgentă, dar și o simplă plăcere. Intru imediat pe telecredit.ro, dându-mi seama că asta este rezolvarea. Un credit rapid online! Cum de nu mă gândisem la acest lucru? Auzisem de această metodă de împrumut rapid, dar pur și simplu uitasem de ea.

Solicitare simplă și rapidă, rezolvare a problemelor!

Este super simplu și rapid, aplic online, fără intermediari sau brokeri de credite. Mă uit pe site să văd ce presupune, sunt surprinsă de faptul că informațiile sunt exprimate într-o manieră transparentă, astfel încât aflu de la început toate detaliile împrumutului. Deci 100 % transparență, asta este un lucru bun!

Tot ce trebuie să știu aflu din categoria Cum funcționează de pe site. Nu sunt decât trei pași simpli de urmat. În primul rând, aleg suma și perioada împrumutului. Îmi creez un cont de utilizator, completând cu datele mele personale, dar și contul în care vreau să îmi vireze banii. Trimit minimul de documente solicitate. Urmează al doilea pas, analiza cererii, care este procesată foarte rapidă. Și cel de-al treilea pas transferul banilor, care se face în aceeași zi, în urma aprobării împrumutului și a confirmării clientului. Nu durează decât 5 minute completarea formularului, atât de rapid…și problema ta este rezolvată.

Aaaa…uitasem să precizez, primul credit este gratuit. Are 0% dobândă, dacă îl plătești la termenul stabilit. Poți să iei împrumut până la 2000 lei, pentru 30 zile și returnezi la scadență aceeași sumă – 2000 lei, fără nici o dobândă. Este un credit urgent până la salariu! Dacă intervine o problemă și nu poți plăti creditul la scadență, poți face o refinanțare, însă de data aceasta vei avea o dobândă de 1,2 % pe zi din suma împrumutată.

Împlinește vise…

Este bine de știut că, atunci când ai nevoie de o anumită sumă de bani până la următorul salariu, găsești soluția la Telecredit. Am alergat într-un suflet la fiica mea, am îmbrățișat-o și i-am spus: Pentru că meriți, pentru că aș muta și munții din loc pentru tine, pentru că ți-aș aduce luna de pe cer dacă mi-ai cere-o…Slănic Moldova te așteaptă! Vei merge în tabără!!!!!!!!!!!

vise

*sursă foto: telecredit.ro, arhivă personală

Articol scris pentru proba nr 12 din Spring SuperBlog 2017!

2 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.