Capcană pentru părinți, o comedie reușită, o poveste de dragoste frumoasă

Filmul Capcană pentru părinți mi-a plăcut foarte mult. Un film amuzant cu aventuri demne de o comedie pe cinste și cu un dram de romantism de urmărit cu toată familia.

Imagini pentru capcana pentru parinti

Capcană pentru părinți, emoționant și amuzant în același timp!

Două fetiţe se întâlnesc într-o tabără de vară şi îşi dau seama că sunt surori gemene. Părinții lor se despărţiseră imediat după naşterea lor. Cum niciuna din ele nu-şi cunoaşte celălalt părinte, ele decid să facă un schimb între ele. Le vine însă o idee genială…ce-ar fi să îşi reunească familiile? Vor reuşi oare?

Un film în care Lindsay Lohan are un dublu rol, dar interpretarea credibilă a acesteia şi efectele speciale de calitate fac ca spectatorii să nu-şi dea seama că cele două fetiţe nu apar propriu-zis în aceeaşi secvenţă. Secvenţele sunt montate în aşa fel încât par să fie filmate în acelaşi timp. Dennis Quaid şi Natasha Richardson (în rolurile părinţilor) sunt de-a dreptul încântători.

Imagini pentru capcana pentru parinti

Cunoscută încă de mică în lumea modelling-ului pentru copii, puştoaica a dat lovitura în The Parent Trap, ecranizarea Disney după cartea pentru copii scrisă de Erich Kastner.  Rolul dublu al lui Lindsay, care le interpretează cele două surori gemene cu temperamente foarte diferite şi despărţite la naştere de divorţul părinţilor, a transformat-o într-o celebritate printre actorii copii, prevestindu-i o carieră lungă la Hollywood.

Păcat de traiectoria pe care a luat-o drumul ei. Aceasta este reprezentativă pentru tinerii actori care devin celebri mult prea devreme. Ei ajung în situaţia de a nu mai putea controla ce li se întâmplă. Începutul a fost atât de frumos, o micuță căreia i se prevedea un drum plin de roze. Însă atunci când nu realizezi care este scopul tău, țelul pe care vrei să îl atingi, așa se întâmplă.

Filmul ne prezintă acea Lindsay Lohan, charmantă, încântătoare, de succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.