#MâncareCuNotificare…pentru că fetele mele merită tot ce este mai bun!

Fetele mele reprezintă centrul Universului meu, soarele în jurul căruia se învârt planetele, tot ce este mai important în viața mea. Pentru că sunt atât de importante pentru mine, îmi doresc să le ofer tot ce este mai bun! O educație bună, haine de calitate, o școală bună, o mâncare bună. Și pentru că veni vorba de mâncare, mi-aș fi dorit să mai trăiască bunica. Astfel ne-am fi înfruptat din bunătăți din grădina bunicii, păsări de țară, crescute bio. Însă…bunica ne-a părăsit de ceva vreme, căsuța micuță nu mai are nici un locuitor, grădina bunicii este în paragină astăzi, iar păsări…nu mai cotcodăcește de mult timp nici o găinușă, anunțând vreun oușor.

Carolimetrul termic – #MâncareCuNotificare – un salam delicios pentru fetele mele!

Cu toții ați auzit de Caroli Foods. Cei de aici se preocupă în mod continuu de calitatea produselor lor. Pentru a se asigura că aceste produse ajung în condiții bune la consumatori, aleg să distribuie produsele proprii doar către partenerii care înțeleg și respectă condițiile de depozitare și păstrare. Acest lucru este tocmai pentru că le pasă de clienții lor, oferindu-le numai produse de calitate!

fetele mele

Ce este Carolimetru Termic?

Carolimetrul termic este acel instrument extrem de util care indică temperatura de păstrare. Când salamul trebuie băgat în frigider (temperatura depășește 8°C) este galben, iar când salamul are temperatura optimă de păstrare (sub 8°C) este verde. Astfel, pentru a evidenția că produsele Caroli sunt păstrate exact la temperatura optimă, 2-8°C, a apărut Carolimetrul Termic.

Salamurile Semenic Extra se bucură de o etichetă inovatoare, cu cadran termosensibil, și anume Carolimetrul Termic. Dacă produsul a fost depozitat în frigider la 6°C și apoi scos pe masa din bucătărie în care avem 26°C, cadranul termosensibil devine galben în aproximativ 40 de minute (atunci când produsul ajunge la o temperatură mai mare de 8°C). Eticheta termosensibilă a fost gândită ca un instrument de notificare că alimentele trebuie să fie păstrate în condiții optime, astfel încât să servim pe masă copiilor numai produse proaspete, de calitate.

Pentru prima dată am descoperit în magazine produsul care ne protejează sănătatea. Astfel, cu salamul de la Caroli cu Carolimetrul Termic nu îmi mai fac griji că aș putea să îmi îmbolnăvesc fetele. Pentru că cel mai important pentru mine este să am grijă de sănătatea lor. Trebuie să fiu atentă la ceea ce le servesc la micul dejun. Pentru că înainte nu eram sigură niciodată că produsele sunt proaspete, evitam să le cumpăr mezeluri. Dar micul dejun trebuie să includă și aceste produse. De astăzi nu îmi mai fac probleme. Caroli a avut grijă să mi le rezolve!

De ce să alegem Caroli?

 • Calitate și siguranță 
  Caroli ne oferă preparate realizate în unități de producție moderne. Aceste unități sunt dotate cu cele mai noi tehnologii, în conformitate cu cele mai înalte standarde.
 • Alegere inspirata
  Produsele de la Caroli sunt bune pentru orice moment, începând cu gustările reci pentru picnic, până la rețete complexe pentru cine festive.
 • Diversitate
  Găsim aici o mare varietate de produse, de la produse crud uscate care ne desfată simțurile până la pasta fină, ușor tartinabilă a pateurilor.

Caroli – gustul autentic care ne oferă o energie pozitivă întreaga zi! Tu ți-ai luat astăzi doza de energie?

22 de comentarii


 1. Noi am renuntat de mult la mezeluri, dar mai luam din cand in cand Caroli. Sper ca are 90% carne, cum scrie pe eticheta. Am cumparat de curand salamul semenic cu calorimetru si l-am testat. Intr-adevar, isi schimba luloarea. Ar fi de dorit ca toti producatorii de mezeluri sa preia ideea.

  Răspunde

 2. Am auzit de acest instrument si mi se pare o idee foarte buna. Ar trebui ca toate alimentele sa aiba un asemenea carolimetru intrucat multi dintre noi nu stim exact care este temperatura ok pentru unele produse

  Răspunde

 3. Noi nu prea mancam mezeluri, dar Caroli este una dintre firmele la care apelam daca avem pofta si nu rezistam tentatiei.
  Aceasta inventie este binevenita pentru ca ajuta mult sa stie fiecare om cat de proaspat e mezelul respectiv.

  Răspunde

 4. Imi place noua inventie de la Caroli. Acesta eticheta ma face sa ma duc la cumparaturi si sa aleg acest produs special pentru aceasta eticheta

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.