Tu știi care este cea mai bună soluție de finanțare pentru dezvoltarea afacerii tale?

Încă din copilărie am avut o pasiune pentru…păr. Da, îmi plăcea la nebunie să pieptăn păpuşile, să le împletesc, să le tund, să le fac diferite coafuri. Mai târziu, am trecut la părul surorii mele. Îmi amintesc ce muştruluială am primit când mama a venit acasă şi a găsit-o pe soru-mea cu bretonul tuns în diagonală. Dar…era la modă, aşa se purta. Nouă ne plăcea! Mamei însă, nu…

Fată, Galben, Păr, Blond, Femeie, Frumos, Blonda

Anii au trecut, iar pasiunea mea a rămas aceeaşi. Am urmat cursuri în domeniu şi, cu ajutorul părinților mei, am deschis propriul meu coafor. Nu era cel mai mare salon, însă era al meu şi le ajutam pe doamne să arate bine.

Primii clienți ai salonului au apărut în urma unei campanii de promovare. Prin aceasta, anunțam care sunt serviciile oferite, dar şi prețurile aferente. Strategia după care m-am ghidat a fost „un client mulțumit va reveni la mine şi va aduce cu el un nou client”.

Dacă pui pasiune în ceea ce faci, totul va ieşi perfect!

Aşa este! Îmi plăcea ce făceam, adoram să mă joc cu părul doamnelor. Îl tratam ca pe cel mai minunat lucru care există. Anii au trecut, căpătând experiență, dar şi multe cliente. Mi-am făcut un renume în această meserie, muncind cu drag şi acordând atenție fiecărei cliente.

Din nefericire, timpul îmi este potrivnic, fiind nevoită să refuz cliente noi…Dacă ziua ar avea mai mult de 12 ore de muncă, ce bine ar fi. Sau dacă aş mai avea măcar un ajutor. Clientele sunt mulțumite de mine, mă recomandă, sunt bucuroasă. Sunt apreciată şi căutată de multe doamne…

Dar dacă…mi-aş extinde afacerea? Au trecut deja doi ani. Mă încântă ideea de a oferi o gamă variată de servicii, de la modelare corporală până la epilare, tratamente cosmetice, manichiură. Plus de asta, trebuie să mai caut câteva ajutoare şi un spațiu mai mare.

Conducerea, Regula, Trump, Preşedintele

Toate acestea necesită bani. Mă descurc binişor, stau bine cu finanțele, însă nu dispun de banii necesari pentru o investiție atât de mare. De unde să iau banii necesari? Ideea de a-mi dezvolta afacerea, astfel încât să îmi depăşesc competitorii nu îmi dă pace. Trebuie să găsesc o soluție! Sigur voi găsi!

……..

Ce s-a întâmplat? Pari distantă! Te preocupă ceva? mă întreabă Oana în timp ce îi aranjez câteva şuvițe rebele.

Îi povestesc ceea ce mă frământă, argumentând investiția pe care mi-o doresc, dar plângându-mă de lipsa banilor necesari.

Păi asta se rezolvă atât de uşor. Ai nevoie de un credit bancar şi…ca mâine voi veni la un tuns şi la un tratament cosmetic. Abia aştept! De când te bat la cap să te extinzi. Bravo, fato!

Da…dar de unde ştiu care este cel mai bun credit pentru mine? Ştii că am fugit de credite toată viața…

Draga mea, dacă m-ai întreba pe mine…eu îți recomand AVBS Credit. Va găsi soluția de creditare cea mai bună pentru tine, pentru afacerea ta.

AVBS Credit? Este o bancă nouă? Nu am auzit de ea până acum

Brokerul de credite – o umbrelă pentru vremea rece, o umbrelă care te protejează de ploaie!

Nu, scumpo. AVBS Credit este un broker financiar, un broker de credite bancare. Nu te împrumută cu bani, ci doar te ajută să găseşti creditul potrivit la banca potrivită.

Ce credit de nevoi personale poţi obţine în funcţie de venituri

Un broker? Adică trebuie să mai plătesc pe cineva pentru a lua un credit?

Nu, draga mea. Nu dai nici un ban la AVBS Credit, aici serviciile sunt 100% gratuite. În cazul în care dosarul tău este aprobat, banca plătește companiei AVBS Credit. AVBS Credit îți pune la dispoziție produsele bancare de la 25 de instituții bancare și non-bancare. Iar împreună îl veți alege pe cel care îți satisface cel mai bine nevoile financiare. Cu alte cuvinte, AVBS Credit este doar un intermediar între tine și bancă.

Păi…și de ce aș apela la un intermediar? Nu pot eu să mă interesez la mai multe bănci, alegând creditul cel mai bun?

Măi Diana, te văd fată deșteaptă. Ia gândește-te tu cât timp ți-ar lua să mergi la toate băncile pentru a afla informații despre fiecare produs. Zile întregi, nu? Ei bine, la AVBS Credit afli în câteva ore ce variante ai și care ar fi cea mai bună soluție de finanțare pentru tine. Pe lângă asta, brokerul  îți întocmește dosarul de credit și te ajută să obții finanțarea dorită.

Mda…aici cam ai dreptate. Sunt atât de multe bănci, fiecare cu produsele ei. Iar eu nu prea am timp de irosit. Timpul este exact ceea ce îmi lipsește. Bine…și banii 🙂

Știu că îți dorești ca totul să decurgă sigur, rapid și bine. De aceea este important să alegi un intermediar care să îți protejeze interesele, care să se asigure că dosarul este realizat corect. Asta e datoria lui! Să te ajute să îți îndeplinești visul!

………….

Vino la AVBS pentru a accesa o soluție optimă de finanțare pentru afacerea ta!

Mă aflu în fața brokerului de credite. Mi-a expus toate ofertele de creditare existente în acest moment pe piața bancară. Ciudat este că am înțeles tot ce îmi spune, nu vorbește în termeni extratereștri…și asta este bine! Împreună am găsit cea mai bună soluție de creditare pentru afacerea mea.

Am ajuns la concluzia că un credit pentru investiții este cea mai bună soluție. Am posibilitatea de a accesa până la 150.000 de euro, având o perioadă de rambursare de până la 7 ani. Nu mai trebuie decât să achit un avans de cel puțin 30% din valoarea proiectului de finanțare și să pun o garanție imobiliară.

Visează… obține cu AVBS cea mai bună soluție!

cea mai bună soluție

De acum încolo, brokerul se va ocupa de tot. Îmi va întocmi dosarul de creditare, astfel încât eu câștig timp. Nu voi mai sta la cozile interminabile de la bancă, iar dosarul nu va mai fi o problemă pentru mine. Tot el va depune dosarul la bancă, informându-mă despre evoluția acestuia.

Nu am fost singură nici când a trebuit să merg să semnez contractul. Brokerul de credite a fost alături de mine, asigurându-se încă o dată că primesc exact ceea ce am cerut. Și poate nu vă vine să credeți, dar a negociat chiar și o dobândă mai mică!

Da…și toate aceste servicii au fost gratuite! Nu m-a costat absolut nici un ban și am obținut cea mai bună soluție pentru dezvoltarea afacerii mele! Gândiți-vă la brokerul financiar ca la un lux care nu costă nici un ban. Întrebarea mea este…nu ar fi păcat să nu profitați de acest lux?

*sursă foto: avbs.ro, pixabay.com/ro

Acest articol participă la proba nr 9 din Spring SuperBlog 2017!

 

22 de comentarii


  1. Hey Diana! Iti urez succes in competitia Sprin SuperBlog 2017! Mi-a placut articolul tau si felul in care ai relatat. Nu sunt asa familiarizata cu aceasta varianta de obtinere a unui credit, insa e bine de stiu ca exista solutii de vreme rea, cum ai spus si tu.

    Răspunde

  2. Sincera sa fiu nu am luat pana acum niciun credit de la banca si sper sa ma mentin la aceeasi linie a lipsei de indatoare. Din pacate,, mai sunt situatii in care ai nevoie de ajutorul celor de la banca si cred ca in cazul asta merita sa apelezi la avbs.

    Răspunde

  3. Wow! Sa nu uiti sa ma inviti la inaugurarea salonului, am o strategie de promovare pentru tine. Am facut si o analiza de piata pentru a-ti asigura o mai bună alocare a resurselor.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.