De unde cumparam genti piele frumoase si de calitate?

Orice femeie care se respecta are in posesie cel putin o geanta de piele. Pentru ca sunt frumoase, sunt mai rezistente in timp si de ce nu..sunt la moda.

Femeile au tendinta de a isi supraaglomera geanta, foarte rar am vazut genti din vinilin care sa reziste unei asemenea greutati mai mult de cateva luni. Insa o geanta din piele da, este reziatenta, poate duce multe, foarte multe.

Genti de piele de cea mai buna calitate

Ce mi-a placut la Peloro? Faptul ca este mai mult decat un simplu magazin de genti. Peloro este o poveste, este traditia Florentei anilor renascentisti.

piele

Genti Piele – peloro.ro

Peloro este gust si iubire pentru frumos. Reprezinta dorinta de a pune la dispozitie calitatea italiana a marochinăriei. Calitate garantata prin secolele de mestesugit si de traditie.

Gentile de la Peloro sunt create in zona Florentei, capitala regiunii Toscana. Aceasta este cunoscuta ca un adevărat leagan al civilizațltiei renascentiste si ca un real punct de reper privitor la activitatile de prelucrare a pieii.

Fara geanta sunt ca pasarea fara aripi

Noi femeile iubim gentile. Mai mari sau mai mici, viu colorate sau albe, negre. Niciodata nu avem suficiente. Intotdeauna se gaseste o ocazie la care nu ai geanta potrivita. Le iubim atat de mult incat cumparam, cumparam, incat nici nu mai avem loc unde sa le punem.

Geanta unei femei nu este doar un accesoriu,dar in primul rand o necesitate. Ai nevoie de geanta cand mergi la serviciu. Trebuie sa ai unde sa pui porofelul, cheile de la masina, rujul, servetelele, parfumul si orice lucru folositor tie. Ai nevoie de geanta si cand mergi cu cei mici in parc. Trebuie sa le iei apa, servetelele, cateva schimburi – se mai intampla accidente. Geanta trebuie sa fie mare, foarte mare…biscuiti, napolitane si ce le mai iei tu la copii.

Insa eu, de exemplu, cand port o geanta din piele devin mult mai increzatoare, mai sigura pe mine. Am o zi plina de reusite si cu multe zambete.

Gentile se transforma in timp si devin unicate, cu personalitate si istorie individuala. Aceasta ar fi o modalitate in plus pentru noi sa ne exprimam stilul propriu.

Gentile pentru dama din piele au modele, forme si culori infinite. Si bineinteles ca noi, femeile trebuie sa le avem… nu pe toate, dar macar jumatate din acestea.

Trendul din acest an este foarte puternic influentat de moda deceniilor trecute, fiind optiuni suficient de variate cat sa acopere cat mai multe gusturi.

Se poarta franjurii

Da, se poarta franjurii. Daca in anii 20,franjurii ii gaseam in rochii. In anii 60-70 erau pe geci, accesorizau gențile si chiar cerceii. In anii 90 erau la moda tricourile cu franjuri in partea de jos, care dadeau de lucru creativitatii si imaginatiei.

Franjurii raman versatili, stilati si reusesc sa ia putin din rigiditatea unei tinute.

Toate femeile moderne sunt interesate de cele mai proaspete aparitii in materie de genti. Se pune un accent mult mai mare pe tendinte decat pe compatibilitatea gentii cu vestimentatia aleasa.

Peloro este un magazin care ofera tot ceea ce au nevoie doamnele. Si aceasta nu este numai parerea mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.