Un serial despre eroi

Imi aduc aminte ca acum cativa ani urmaream la TV un serial despre eroi.

Serial

Heroes – un serial cu si despre eroi

Heroes spune povestea unor indivizi obisnuiti care descopera ca au abilitati extraordinare. Claire, spre exemplu, isi poate regenera corpul in mod spontan, putandu-se vindeca de orice rana. Isaac Mendez prevede viitorul, Matt Parkman este telepat. Hiro Nakamura poate calatori in timp si se poate teleporta. Serialul exploreaza modalitatea in care ei se adapteaza schimbarilor si rolul lor in prevenirea catastrofelor si salvarea umanitatii.

Serialul pune accent pe „fenomene paranormale” care constau in puterile pe care le detin o serie de oameni cu „daruri” speciale, numiti eroi.

De ce sunt numiti asa?

Pentru ca binele lumii sta in mainile lor si numai ei pot mentine echilibrul dintre bine si rau.

Heroes este un serial despre oameni din intreaga lume care descopera ca au superputeri. Ei incearca sa inteleaga cum le vor schimba acestea vietile. Cativa supereroi sunt Peter Petrelli, un asistent medical de aproape 30 de ani care crede ca ar putea zbura, dar de fapt el poate prelua puterile celorlalti prin simpla atingere. Isaac Mendez, un tanar de 28 de ani care are abilitatea de a picta imagini din trecut atunci cand este drogat. Niki Sanders, o stripteuza de 33 de ani din Las Vegas care incepe sa vada lucruri ciudate in oglinda. Hiro Nakamura, un tocilar japonez de 24 de ani, care adora benzile desenate si poate face timpul sa se opreasca, apoi reuseste sa se si teleporteze atat in timp cat si in spatiu. D.L. Hawkins care poate trece prin pereti. Matt Parkman  un politist care poate auzi gandurile celorlalti. Claire Bennet, o majoreta de 18 ani care sfideaza moartea in fiecare clipa, pentru ca isi poate regenera corpul in mod spontan.

Ei ajung sa lupte impreuna contra antagonistului din serial, Sylar. Acesta vrea sa le recolteze super-ADNul si astfel sa le fure puterile.

Un serial despre lupta dintre bine si rau. Mie mi-a placut si m-a tinut lipita de televizor.

Voi l-ati vazut?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.