Maxim Tipar, o tipografie pentru care clientii sunt importanti

Cautati o tipografie care sa va satisfaca toate cerintele? Aveti nevoie de pliante sau de flyere pe care sa le imprastiati prin oras, astfel incat sa afle cat mai multa lume de voi? Atunci ati ajuns unde trebuie. Maxim Tipar este exact ceea ce va trebuie.

O tipografie cu preturi de criza!

Pentru ca asta isi doreste tot romanul, nu? Mai ales daca mai sunt si atatea cheltuieli asa cum necesita o firma. MAXIM TIPAR este o tipografie offset pentru tiraje mici, medii si mari. Toate lucrarile sunt atent executate in cele mai bune conditii de calitate. Intrucat timpul este atat de important aici aveti parte chiar de imposibil, astfel incat sa se incadreze pana si in cele mai urgente termene. Si toate acestea  la CELE MAI MICI PRETURI! GARANTAT!

tipografie

Tipografie – maximtipar.ro

De ce Maxim Tipar?

Calitatea maxima este scopul acestei tipografii. Tiparul, legatoria si finisarea se fac cu cea mai mare atentie. Lucrarile sunt verificate de mai multe ori pana ies pe usa tipografiei, tocmai pentru a putea oferi o calitate de neegalat.

Intr-o lume care este bazata pe miscare si in care timpul de executie devine tot mai scurt, aici se incearca venirea in ajutorul clientilor si in functie de volumul de lucru, astfel incat sa poata realiza comenzile in 2 zile lucratoare.

Stim cu totii ca este “criza” astfel incat preturile sunt orientate catre clienti. Isi doresc ca toata lumea sa isi permita sa tipareasca aici, dar totodata sa tina un standard ridicat al calitatii.

Majoritatea celor care au lucrat cu Maxim Tipar pentru o comanda revin cu mare placere pentru multe alte lucrari. Modul in care desfasuroara lucrarile asigura o garantie a calitatii si a satisfactiei clientilor.

Ce puteti face aici?

Flyere – Un flyer atragator poate face ca mesajul tau sa iasa in evidenta. Daca ai un eveniment, o promotie speciala sau deschizi o noua locatie, da-le de stire tuturor printr-un flyer tiparit la cea mai buna calitate.

Reviste – A5 de 16 pagini sau 32 pagini sau A4 16 pagini sau 32 pagini
Pliante – Pliantele sunt o modalitate usoara de a face brand-ul sa iasa in evidenta si sa comunice informatii cu impact maxim
Afise – Fii oriunde sunt si clientii tai prin postere uimitoare ce capteaza atentia trecatorilor
Foi antet – policromie, 80 grame offset, preturi in functie de volum
Mape personalizate – Da prezentarilor business, rapoartelor si proiectelor scolare un aspect profesional, cu o mapa de prezentare personalizata. Îti poti prezenta materialele promotionale cu stil.
Daca ai o idee, nu o abandona! Haide sa ii dai viata pe print! Pe Maxim Tipar ii poti contacta pe mail sau la telefon si te vor ajuta sa iasa totul asa cum iti doresti.

In incheiere, va las o definitie pentru tipografie, asta in cazul in care exista cineva care sa nu stie ce inseamna. Tipografia  reprezinta arta si tehnica tiparitului, a formei si aranjarii literelor pe un document. Se refera cu precadere la procesul creativ care se aplica la literele individuale, scris, imagini, linii, suprafete, dar si interspatii, margini, punerea in pagina- layout si alte elemente grafice ale tipariturilor si mediilor electronice.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.