O ștampiluță fericită pentru copilași fericiți!

Bună ziua, dragi copilași. În primul rând vreau să vă spun că sunt la fel de emoționată ca și voi. Pe mine mă cheamă Cristina și de astăzi vă voi călăuzi pașii, cu înțelepciune, sper, pe drumul cunoașterii.

Așa și-a început mami speach-ul. În fața a 32 de copilași. Unii mai aveau încă lacrimi în ochișori. Sunt în prima zi de școală…sunt emoționați. Aaa…am uitat să mă prezint. Mami este învățătoare, iar eu sunt Happy. Nu, nu sunt un cățel, nici o pisicuță sau vreun papagal. Eu sunt…o ștampiluță,eu sunt un VIP, adică a very important stamp.

Happy doar pentru copilași fericiți!

De ce importantă? Vă voi spune îndată! În timpul vacanței, mami s-a gândit cum să facă în așa fel încât să le fie mai ușor copilașilor trecerea de la grădi la școală. Și cum învârte ea plicul între degete, gânditoare, a zărit pe plic ștampila cu data expedierii. Și atunci…i-a venit ideea!

Copiii nu primesc note în clasa pregătitoare, dar, pentru fiecare pagină scrisă frumos, corect și fără ștersături va pune…o față zâmbitoare. O față „happy”! Și așa m-am născut eu! De fapt, amprenta mea…eu eram deja în depozitul Colop unde așteptam să mă înfieze cineva.

copilași

De ștampilele pe care le poți comercializa de la Colop a aflat de pe pagina de facebook. Da…folosește destul de des facebook-ul. Așa comunică ea cu prietenele ei care sunt plecate departe.

A accesat de îndată site-ul oficial Colop și m-a creat. Din multitudinea de ștampile care îi zâmbeau din ecranul laptopului, m-a ales pe mine. O ștampilă de buzunar, un Pocket Stamp R 24 mai exact. La culoare nu s-a gândit foarte mult…roșu, roșul este culoarea care o caracterizează, puternică, stăpâna pe sine. A urmat personalizarea și așa am apărut eu, Happy!

green122949_green

O zi din viața lui Happy!

Cum decurge o zi din viața mea? Foarte fain, pot spune! Ajungem de dimineață în clasă, unde copiii o întâmpină pe mami veseli și fericiți cu un Bună dimineața, doamna învățătoare! Mami le răspunde la fel de veselă Bună dimineața, copii…și la fel de happy sunt și eu că îi văd. Deși ei nu mă aud, le răspund și eu la salut!

Doamna învățătoare, nu ați uitat-o pe Happy, nu? Ați adus-o și astăzi?

Sigur că nu am uitat-o, Darius. Uite…Happy este aici. Așteaptă să vă întâmpine cu o față veselă!

Acum scoateți caietul cu panda, o aud pe mami. Caietul cu Panda este cel de comunicare în limba română, dar cum ei nu știu să citească încă, mami le-a botezat, în funcție de ce animăluț are fiecare caiet pe el.

Eu o ascult fascinată pe mami, nu că o laud, dar este cea mai deșteaptă și mai frumoasă mamică. Mă uit la copii cum își desfac ghiozdănelele și scot caiețelul.

Deschideți la pagina 6. Ce semn vedem noi aici?

Așa începe mami fiecare oră. Eu aștept cu nerăbdare sfârșitul orei. Atunci intru în acțiune! Fiecărui copil ascultător și ordonat îi las amprenta mea, această bulină zâmbitoare.

14639865_1136849479734359_1690165721862414883_n 14650245_1136849456401028_1312729487777743229_n

După ce se termină orele, mergem acasă, unde ne odihnim și ne pregătim pentru ziua următoare. Mami caută materiale și nu uită să mă hrănească și pe mine cu tușul cel bun. Tușul mă ajută să fiu în formă în fiecare zi. Fără el, aș păli și aș rămâne o urmă… Și apoi, somn, trebuie să fim odihniți a doua zi, când ne reîntâlnim cu dragii noștri copilași.

Ștampiluța Happy și pentru părinți!

Uite așa aduc eu zâmbete pe fețele lor! Așa aduc bucurie părinților. Imaginează-ți că ești mămică și copilul tău vine fericit de la școală cu o față zâmbitoare. Care este echivalentul notei 10 sau a calificativului FB. Ești mândră de copilul tău, nu? Și eu sunt mândră de fiecare copilaș și sunt atât de fericită încât îi zâmbesc frumos!

Pentru că acesta este rolul meu. Sunt o ștampilă care aduce cât mai multe zâmbete pe chipul copiilor și îi ambiționez să devină din ce în ce mai buni, astfel încât fiecare pagină să fie recompensată cu o față zâmbitoare!

*sursă foto: arhivă personală, site-ul Colop

Articol scris pentru proba nr 5 din SuperBlog 2016!

 

47 de comentarii


 1. Sa fii invatatoare e cel mai frumos lucru. Copiii sunt asa dragalasi si tu esti cea care le va trasa viitorul incepand cu prima litera.

  Răspunde

  1. Asa este. Doamna invatatoare este ca si a doua mamica pentru copilasi si are un rol extrem de important in viata lor!

   Răspunde

 2. Ai dreptate, la clasa pregatitoare nu primesc calificative, ci smiley faces.
  Nu stiam ca exista o asemenea stampila!
  Chiar ma bucur ca ai scris despre ea pentru ca vreau sa cumpar si eu 🙂

  Răspunde

 3. Imi reamintesc stampilele pe care le avea doamna invatatoare si ma enervez si acum cand imi aduc aminte ca nu primeam mereu stampile pe teme sau cand ma ofticam ca x a primit floare si eu catel 😀

  Răspunde

  1. Multumesc. Mi se pare extrem de interesanta ideea doamnei invatatoare. Chiar ii stimuleaza sa se concentreze sa ia cat mai multi zambareti 🙂

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.