Ce nu trebuie sa lipseasca bebelusului in perioada de diversificare. Vezi produsele de la Papa Bebe!

Perioada de diversificare, o etapa importanta in viata celor mici. Insa pe cat de importanta este pentru micuti, pe atat de emotionanta este pentru parinti. Nu stiu ce alimente vor accepta cei mici, ce le va placea, ce nu le va placea. Cum se vor descurca si ce produse nu ar trebui sa le lipseasca din aceasta perioada.

Adevarul este ca cei mici vor descoperi un univers de noi gusturi si mirosuri, unde unele alimente vor ajunge direct pe podea, iar altele le vor baga in gurita cu ambele maini. Sunt curiosi si descopera cu fiecare masa alte si alte gusturi. Perioada de diversificare poate fi o adevarata provocare pentru parinti daca nu se organizeaza dinainte.

Avand in vedere ca diversificarea incepe in jurul varstei de 6 luni, pentru a le fi mai usor mamicilor, ar fi indicat sa urmareasca tabelul de diversificare recomandat de medicul specialist. Dar si sa cumpere dinainte anumite produse ce vor fi indispensabile.

Gasim pe piata foarte multe magazine online de nisa ce vin cu o gama larga de produse menite sa ne usureze aceasta perioada de diversificare. Unul dintre acestea este si magazinul papabebe.ro unde gasim o varietate de produse care de care mai frumoase si mai colorate, speciale pentru cei mici.

Opteaza pentru produsele de calitate de la Papa Bebe

Orice mamica trebuie sa stie ca un produs de calitate va face diferenta. In plus bebelusii sunt destul de sensibili, mai cu seama in primele luni din viata si asta pentru ca imunitatea lor inca nu este dezvoltata, astfel ca orice produs care intra in contact cu acesta trebuie sa fie de o calitate ireprosabila.

Ce produse nu ar trebui sa lipseasca din perioada de diversificare a bebelusilor? Tacamuri, bavete, farfurii si boluri bebelusi – sunt pe lista lucrurilor indispensabile. Sunt de un real ajutor si vin cu multe beneficii.

Pe langa gama diversificata pe care o gasim la Papa Bebe, aceste produse sunt special create pentru protectia celor mici. Sunt create din materiale calitative precum siliconul alimentar. Acesta nu contine substante toxice, este un material moale, deci cel mic nu va fi in pericol din punct de vedere a sanatatii si nici nu va exista riscul sa se loveasca.

In toate formele, culorile si modele, Papa Bebe ne incanta atat pe noi cat si pe bebelusii care vor descoperi un nou univers al gastronomiei.

Descoperiti gama de produse de la Papa Bebe si bucurati-va de calitate, preturi excelente si design inedit.

Date de contact:

0755 161 298

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.