De ce să cumperi un smartwatch?

În ultimii ani, au apărut tot mai multe modele de smartwatch, astfel putem avea acces la aplicații mult mai rapid. Deși am fost sceptică la început în legătură cu aceste ceasuri inteligente, pe parcurs mi-am schimbat opinia.

În funcție de model și de producător, un smartwatch este capabil să afișeze pe un ecran tactil diferite informații sub formă de text sau grafice, să redea muzică, să afișeze e-mail-uri, să preia și să inițieze apeluri, să fotografieze, să arate ora, colectarea de informații de la senzori interni și externi etc.

În primul rând, mi-a plăcut smartwatchul luat pentru fetiță. Cu ajutorul acestuia, puteam știi în orice moment unde este și chiar și cu cine vorbește. Este foarte folositor mai ales atunci când copilul merge singur la școală.

Un ceas inteligent sunt sigură că în curând va deveni o necesitate. Până acum, puteam vorbi despre un moft, dar va deveni o normalitate de a fi folosit de către toată lumea. 

Cel mai bun smartwatch este un antrenor digital personal, foarte ușor de purtat!

După un timp, am realizat că și eu am nevoie de un astfel de ceas inteligent. Pentru că un smartwatch mă poate ajuta să economisesc timp, are funcție de GPS și monitorizează ritmul cardiac.  

Aproape toate smartwatchurile pe care le găsești pe piață astăzi au un ecran LCD sau unul OLED. Acesta îți permite să vezi imagini, aplicații și alte tipuri de conținut în culori mai bogate și cu mai multă luminozitate. Ecranele color consumă destul de multă energie. Acesta este motivul pentru care majoritatea ceasurile își opresc complet ecranul atunci când sunt în modul repaus.

Majoritatea ceasurilor inteligente au un ecran tactil. Dar, se pare că cele mai bune sunt acelea care combină suportul tactil cu butoane. Cele mai noi și mai bune smartwatch, îți permite sa scapi de notificări și să închizi aplicațiile printr-o simplă mișcare din încheietură.

Cel mai bun smartwatch este acela care îți permite să îl personalizezi. Anumite branduri îți pot oferi mai multe opțiuni de schimbare a curelei.

Cel mai importat detaliu pe care va trebui să îl verifici înainte de a îți cumpăra un ceas inteligent este compatibilitatea cu telefonul pe care îl folosești.

De ce să cumperi acest ceas inteligent de la Magline.ro?

Pentru că are următoarele trăsături, care te vor face să îți dorești să ai unul exact la fel:

1. Are un design fashion cu ecran rotund și curea din silicon.

2. Este waterproof 5 ATM. Dur și rezistent, cu o performanță waterproof de până la 50m, îndeplinind cerințele activităților zilnice.

3. Tracker sportiv profesional. Acest smartwatch cu tematică sport este specializat pe monitorizarea exercițiilor sportive, având funcție precisă de pedometru, numerotarea pașilor, distanța parcursă și arderea caloriilor. De asemenea, datele activităților sportive pot fi încărcate pe aplicația Uwatch, disponibilă pentru a monitoriza obiectivele exercițiilor pe care le vom face și pentru a menține statusul fitness-ului oricând.

4. Are bluetooth încorporat. Ceasurile smartwatch ZEBLAZE vin cu Bluetooth 4.0 încorporat, putând să se conceteze la telefon prin aplicația care permite funcțiile de cronometru, notificări ale apelurilor și SMS-urilor, alarmă, analiza datelor, toate acestea în doar un mic accesoriu aflat la încheietura noastră.

5. Nu are nevoie de încărcare. Aceste ceasuri folosesc baterie de tip CR2430 (Japan Maxell), cu o durată mare de standby, timpul normal fiind de 12 luni, ajungând și la mai mult de 24 luni în modul saving. Astfel nu are nevoie de încărcare zilnică.

Un ceas inteligent este acel accesoriu care face viața mult mai ușoară, atât adulților, cât și copiilor. Putem vorbi despre un smartwatch ca despre o extensie pentru smartphone. Până acum ceva timp, ceasul era doar un accesoriu care ne ajuta să verificăm ora. Acum însă, ceasul a devenit un dispozitiv inteligent. Pentru că mai nou, cu un smartwatch poți să răspunzo la telefon, să îți verifici emailul, să vezi prognoza meteo și să faci poze.

Ție ce model de smartwatch îți place? Ai ales să porți un astfel de dispozitiv?

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.