Electrocasnice – nelipsite în nicio căsuța!

În sfârșit te-ai mutat în căsuța ta! Ești atât de fericită și de mulțumită de realizările tale. Ai tras din greu, ai economisit fiecare leuț și iată că ai reușit! Acum te poți bucura de o mare reușită: propria ta casă. 

Ai început deja să te uiți după tot ceea ce-ți lipsește, nu? Electrocasnice, în special. Ai nevoie de cele mai bune produse pentru casa ta. La Selgot vei găsi tot ceea ce îți dorești, peste 1000 de produse. 

Tu ce electrocasnice preferi pentru căsuța ta?

Cred că am nevoie de un bun fierbător electric de sticlă. Acesta permite să fierbem eficient apa pentru ceai pentru 3-4 persoane, în special datorită puterii sale de 1100W. 

Uneori este enervant să aștepți peste 10 sau chiar 15 minute până când începe să fiarba apa într-un ibric pe foc. Acesta este motivul pentru care s-au inventat fierbătoarele de apa. În doar câteva secunde, apa introdusă în recipient ajunge la 100 grade Celsius. Minunat, nu?

Să știi că exista iluzia că o putere mai mică va genera un consum energetic mai mic. Însă acest lucru este fals pentru că un fierbător de apă cu o putere mai mică va avea nevoie de mai mult timp pentru a aduce apa la temperatura de fierbere. Prin urmare timpul de funcționare va fi mai lung.

Deși practic poți folosi un fierbător de apă de calitate la absolut orice îți trece prin minte, să știți că mai există câteva utilizări frecvente. Sunt multe persoane care achiziționează un fierbător de apă doar pentru a-l folosi la cafea, ceai sau ciocolată caldă. Puțini însă se gândesc că pot încălzi și lapte la un fierbător de apă.

Scapă de aerul uscat din casă!

Calitatea aerului din camera de zi, dar mai ales din dormitor, trebuie monitorizată atent pentru a asigura sănătatea căilor respiratorii și un somn odihnitor. Umidificatorul bazat pe tehnologia cu ultrasunete și vapori reci, facilitează menținerea unei umidități confortabile în aerul din casă, dar este și un eficient difuzor de aromă și o lampă de veghe în 7 culori care alternează automat.

Aerul uscat din casă poate să provoace disconfort și iritații pe timp de iarnă, cu încălzirea pornită, cât şi pe timp de vară, din cauza efectelor de uscare ale aerului condiţionat.

Un umidificator te scapă de simptomele alergice, cum ar fi iritațiile în zona nasului, gâtului şi ochilor, păstrând un nivel optim al aerului din încăpere, confortabil pentru organism. 

Știi care este nivelul de umiditate din camera ta sau a bebelușului? Ideal ar fi ca umiditatea din camere să fie între 40% şi 60%. Acest nivel previne dezvoltarea bacteriilor şi a mucegaiului. De aceea, este foarte bun un umidificator în orice casă.

Cum funcționează un umidificator?

  1. Procesul natural de evaporare asigură performanţe optime
  2. Răspândeşte mai puţine bacterii comparativ cu alte umidificatoare
  3. Previne petele umede şi praful alb
  4. Control inteligent al umidităţii între 40 şi 60 %
  5. Fără apă fierbinte, ceea ce previne arsurile de la apa fierbinte sau de la aburul cald

Dar știți ce am găsit pe acest site? Un aparat de răcire aerul, care are multiple funcții: umidificator, purificator, timer condiționat și telecomandă. Interesant, nu?

Unitatea de climatizare Malatec 3-in-1 este chiar un dispozitiv profesional pentru revigorarea în zilele și nopțile de vară fierbinți. De ce? Pentru că nu distribuie doar aer proaspăt, ci și răcește, umidifică și îndepărtează praful și mirosurile din acesta. Oferă o ușurare pentru o minte obosită, dar, de asemenea ajută persoanele alergice printr-o respirație foarte bună.

Electrocasnicele ne schimbă viața!

Evoluția tehnologiei a dus la schimbarea mai multor obiceiuri care s-au întipărit în viața noastră de zi cu zi, de la combine frigorifice a căror activitate este monitorizată prin intermediul unor tehnologii care le feresc de îngheț până la aspiratoare care zburdă singure pe podelele locuinței tale.

De la un simplu telefon inteligent până la cele mai complexe electrocasnice, toate sunt exemple concrete care dovedesc că viața noastră este mult mai facilă datorită acestor invenții. Ne putem declara norocoși să trăim în era în care avem puse la dispoziție dispozitive care ne ușurează și ne îmbunătățesc viața. 

Ai intrebări sau nelămuriri? Echipa selgot.ro îți răspunde la numărul de telefon 0747.497.899 sau pe e-mail contact@selgot.ro. Îi poți găsi pe str Mihial Kogalniceanu, Bl 138, ap 16, Sebeș, Jud Alba. 

Vouă ce v-a plăcut cel mai mult pe site-ul selgot.ro?

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.