Cele mai cool accesorii pentru vara lui 2020!

accesorii

În timp ce ne luăm la revedere de la vechiul an, lăsăm în urmă şi câteva dintre piesele pe care le-am purtat deja şi ne pregătim să întâmpinăm moda noii decade. Cum accesoriile sunt cele care dau viaţă oricărei ţinute, este important să ştim ce să alegem.

Dacă te întrebi ce vei purta vara aceasta, iată câteva sugestii care să te inspire.

  • Sandale pătrate cu barete subțiri – Nu există vară fără perechea de sandale preferată, care să vină în combinație cu ținute vaporoase, lejere și colorate. Sezonul acesta adoptă sandalele cu designul pătrat, cu un finisaj fără cusur, care alungește picioarele și creează o siluetă specială indiferent de ținuta pe care o porți. Optează pentru nuanțe luminoase care adăuga viață outfitului tău sau mergi pe clasic și adoptă culori tradiționale precum alb, negru sau maro.
  • Geanta tip sac – Aproape că nu putem concepe nicio ținută fără accesorizarea unei genți. Aceasta reprezintă nu doar o variantă funcțională de a purta cu tine toate cele necesare, dar este și un element cu stil atunci când alegi piesa potrivită. Vara aceasta integrează în ținutele tale gențile tip sac, disponibilă în numeroase modele, cu materiale versatile și culori diverse. În loc să optezi pentru o nuanță tradițională, cum ar fi negru, gri sau alb, de ce să nu alegi culori precum albastru, roz sau galben pentru un look cu adevărat inspirat de vară. Inspiră-te din produsele Avon de la J’aime și descoperă ce ți se potrivește.
  • Coliere statement de tip lanț – O ținută fără bijuterii nu este completă. Fie că optezi pentru un lanț mare și gros sau alegi varianta unora mai mici și subțiri, dispuse pe straturi, ținuta ta va fi una remarcată datorită accesorizării. Aceste coliere se păstrează la modă la fel ca în 2019, de la modele supradimensionate și chunky până la piese delicate, dar care reprezintă o modalitate simplă de a face o ținută inspirată. Alege să-l porți individual sau împreună cu alte culori similare și vei obține ținuta perfectă, demnă de Instagram!
  • Clutch-uri fine – Lasă-te inspirată de noile tendințe ale verii și alege să îți accesorizezi ținutele cu un clutch supradimensionat, din material moale. Este ușor de purtat, beneficiază de mult spațiu și adaugă stil oricărei vestimentații. Optează pentru variantele în nuanțe atemporale precum bronz, negru sau alb sau fii inventivă și adoptă nuanțe de violet, verde sau roșu pentru un outfit surprinzător. Clutch-urile arată fantastic într-un context casual, dar sunt ușor de asortat și în cazuri care impun un anumit nivel de formal.
  • Curele late pentru talie – Ținutele în care integrezi curele capătă imediat unitate. Așezată pe talie va crea efectul de clepsidră în mod instantaneu și îți va completa outfitul. Acest accesoriu versatil este ușor de purtat și vine în diferite modele și culori.  Poartă o curea în talie alături de o rochie, o fustă sau chiar pantaloni. Pentru un efect de alungire a corpului, alege să creezi o ținută monocromă și optează pentru o curea de aceeași culoare cu restul hainelor. Cureaua este un articol care nu se demodează, așa că asigură-te că îți păstrezi modelele preferate în garderobă pentru fiecare ocazie.
  • Bentițe căptușite – Cu siguranță îți amintești ținutele lui Blair Waldorf din serialul Gossip Girl, deci știi ce efect spectaculos căpătau outfiturile sale accesorizate cu bentițele căptușite. Unde mai pui că sunt capabile să transforme o zi în care părul nu stă așa cum ți-ai dorit, în una excepțională. Asortează modele simple, dar în nuanțe potrivite ținutelor casual sau optează pentru variante înfrumusețate cu pietre pentru efectul glam. Poți alătura oricând unei astfel de ținute unul dintre ceasurile Avon, cu design delicat.
  • Cercei rotunzi – O altă revenire în accesorizare și anul acesta sunt cerceii rotunzi. Aceștia adaugă sarea și piperul ținutei tale, chiar și în cazul în care este una simplă. În funcție de personalitatea ta și de outfitul ales, poți alege un design simplu sau modele cu decorațiuni și perle. Prinde-ți părul în coadă de cal sau dă-l după urechi și îi vei pune în valoare.
  • Ochelari de soare cu rame colorate – Cum vara nu pot lipsi ochelarii de soare, alege să te protejezi de radiațiile solare cu o pereche cu rame colorate. Optează pentru nuanțe vibrante care să adauge un plus de stil ținutei tale. Ai la dispoziție modele monocrome sau variante multicolore, ideale în vestimentația neutră. La fel ca și alte accesorii, acești ochelari de soare rămân la modă peste ani, deci păstrează-i în garderobă.

Lasă-te inspirată de căldura verii și accesorizează-ți ținutele cu stil, folosindu-te de tendințele lui 2020. Vei întoarce capete și te vei simți încrezătoare cu fiecare outfit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.