Evaluarea națională – un examen important în viața copilului!

Evaluarea Națională este primul examen important pe care îl au de trecut copiii noștri. Școala îi pregătește pe copii pentru acest examen important. Să nu uităm de evaluările de la clasele a II-a, a IV-a și a VI-a. Însă, au de învățat atât de mult, atât de multe materii, foarte multe teste și concursuri. Nu întotdeauna au timp să aprofundeze la școală, să se pregătească așa cum trebuie pentru examenul de Evaluare Națională.

examen

Pentru a obține nota maximă, dar si admiterea la liceul dorit, este extrem de important ca elevul să fie foarte bine pregătit, atât din punct de vedere al cunoștințelor, cât și din punct de vedere emoțional. Evaluarea Națională este un examen de o importanță majoră, întrucât are o pondere de 80% pentru stabilirea mediei de admitere la liceu.

Evaluarea Națională – primul examen de o importanță deosebită în viața copilului!

Cu ajutorul celor de la ElitEducation vei primi oportunitatea de a obține rezultate optime. Înscrierea la cursuri se face în baza testării gratuite a nivelului de cunoștințe, a tipului de personalitate și a stilului de învățare.

Condițiile de desfășurare a simulării Evaluării Naționale imită perfect condițiile de desfășurare ale celui mai important examen de la sfârșitul clasei a VIII-a. Se creează exact atmosfera de examen, iar nivelul și structura subiectelor sunt similare.

De ce să participi la sesiunile de simulări Evaluare Națională?

  • Îți poți testa nivelul de cunoștințe acumulate până la momentul respectiv;
  • Se urmărește încadrarea în timpul avut la dispoziție prin organizarea și prioritizarea sarcinilor;
  • Te familiarizezi cu atmosfera de examen care ajută la depășirea temerii create de examenul real;
  • Ai posibilitatea de a dezbate ulterior cu profesorul subiectele care au prezentat un grad ridicat de dificultate, ducând astfel la îmbunătățirea performanțelor școlare.

Evaluarea și Bacalaureatul – componente a procesului de învățământ cărora li se alocă o importanță deosebită în cadrul centrului ElitE.

ElitEducation acordă aceeași importanță și examenului de Bacalaureat. Simulările examenului de Bacalaureat se susțin la următoarele materii: limba și literatura română, limba și literatura maternă, matematică, istorie, fizică, chimie, biologie, informatică, geografie, logică, argumentare și comunicare, psihologie, economie, sociologie și filosofie.

Înscrierea participanților se face cu minim 2 zile înaintea examenului, iar durata acestuia este de 3 ore. Prin testarea frecventă, cursanții se familiarizează cu situațiile de examinare scrisă, sunt ajutați să depășească starea de anxietate generată și sunt motivați să obțină rezultate mai bune.

Crește valoarea educațională a copiilor și a adolescenților aflați la vârsta provocărilor școlare! Alege-i pe cei mai buni! Alege ElitEducation!

2 comentarii


    1. Multumim pt informatie! Este foarte bine de stiut ca exista o platforma care ajuta copiii sa-si imbunatateasca cunostintele si sa se pregateasca pt examenele grele!

      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.