Oferă cu ILUX un cadou cu suflet și personalitate!

Un cadou este cea mai puternică formă de apreciere pe care o primim. Știu ce înseamnă bucuria de a dărui, dar și bucuria celui ce primește. Cât de fericit îl face asta pe cel care dăruiește. Lumina, sclipirea din ochii celui care este surprins…toate acestea fac să merite efortul dăruirii. Pur si simplu, acest gest de a face un cadou te umple de fericire!

De cele mai multe ori suntem în dificultate atunci cand trebuie să alegem acel cadou potrivit pentru persoanele dragi din viața noastră. Este destul de dificil să găsești cadoul perfect, chiar dacă uneori cunoști acea persoană de o viață întreagă.

Timpul e valoare…orice relație frumoasă merită sărbătorită cu un cadou pe măsură!

Familia este cea mai importantă! Fiecare moment petrecut alături de cei dragi are o valoare foarte mare. Sunt momente care trec fără să ne dăm seama, însă sunt și momente pe care nu le uităm niciodată.

Nu este chiar atât de greu să faci un cadou original, important este să îți laşi imaginaţia să curgă. Să cunoști câteva detalii despre cel căruia vrei să îi faci cadoul. Să zboare creativitatea, cum s-ar spune. Cadoul pe care l-ai ales va transmite un mesaj destinatarului, mai ales atunci când nu îl alegi la întâmplare.

Alege un cadou care să reflecte relația dintre voi, să fie parte din ea și să o ducă la un alt nivel!

Pentru fiecare moment care vrei să rămână nemuritor, dăruiește-i un ceas de perete. Tic..tac…tic…tac…O dată cu trecerea timpului, relația devine mai puternică. Gata să urnească munții din loc, să străbată deșerturi și mări.

Indiferent dacă este sărbătoare sau nu, indiferent de locație, fusul orar sau zona în care te afli, sărbătorește #MomentulFamiliei prin cadouri minunate.

Alege cadoul care reflectă relația dintre voi!

Simbolizează timpul petrecut alături de cei dragi, optând pentru un coș de picnic elegant, practic și foarte bine lucrat din categoria cadouri de Paște pentru bărbați.

Cu siguranță va aprecia cadoul, mai ales dacă îi place ca mesele de la iarbă verde să semene cu cele regale, și nu cu cele câmpenești. Un cadou original și practic, promovând astfel mesele în aer liber, însă la un alt nivel.

Cadoul perfect este ales cu dragoste, dar și cu dibăcie, bazându-ne pe pasiunile și nevoile celuilalt. Legătura dintre cel care dăruiește și cel care primește devine mai puternică, mai profundă.

Orice cadou este o poveste…O poveste cu două personaje, cel care dăruiește și cel care primește. Un cadou reușit trebuie să placă ambelor personaje. Vrei să surprinzi doi proaspăt însurăței? Dăruiește-le un sfeșnic argintat, decorat cu personalitate. Un obiect care le va asculta fiecare vorbă de iubire, le va lumina mesele romantice, le va aminti de…tine.

La iLUX.ro găsești cadoul cu suflet și personalitate, care va vorbi pentru tine, care va fi ținut minte și care va declanșa emoții. Cadoul care știe exact ce vrei să exprimi!

Tu l-ai găsit? Când ai dăruit ultima oară un cadou unei persoane dragi? Ai ales un cadou original, din inimă? Sau ai ales cu mintea?

Un comentariu


  1. Stii ce am vazut eu pe iLUX si imi place tare mult ca idee? Niște cuvinte decorative Chiar am primit si eu un LUCK de ziua femeii, un cuvânt micut, din lemn, pe care il port in portofel si sper sa imi aduca noroc. Si pentru barbati au multe cadouri inspirate. Nu sunt cele mai ieftine cadouri, dar calitatea le face sa merite.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.