Jocuri, activități, caiete de vacanță…la Libris le găsești!

Sofia o iubește pe Sofia! Da…Sofia, fetița mea, o îndrăgește foarte mult pe prințesa Sofia, al cărei nume îl poartă. Apropo, sora ei mai mare i-a ales numele…Și ei îi plăcea foarte mult prințesa Sofia din desenele de pe Disney Junior.

Și atunci, cum să nu îi cumpăr eu Sofia Întâi – Jocurile Prințesei Sofia – 24 de planșe cu activități distractive? Astfel va petrece mai mult timp împreună cu prietena ei. O va colora și va participa la activități împreună cu ea! Sofia Întâi este o carte de colorat pentru copii, de la editura Litera, în format 245 * 328.

Jocuri, activități, caiete de vacanță…la Libris le găsești!

Coloratul este o activitate extrem de importantă pentru cei mici. Îi relaxează, îi ajută să își ocupe timpul liber, stimulându-le creativitatea. De asemenea, îi introduce pe cei mici în universul culorilor, le îmbunătățește concentrarea și coordonarea ochi-mână. Nu cred că există copil care să nu iubească coloratul!

Eu am mai observat un lucru, coloratul îi obișnuiește pe cei mici cu cariocile și culorile colorate, îi învață cum să le țină în mod corect. Astfel că, la școală, vor ști să țină stiloul în mână și le va fi mult mai ușor să scrie frumos. Nu-i așa?

Cu Libris, recapitulăm și în vacanță!

Deși vacanța este vacanță, eu sunt de părere că avem nevoie și de un caiet, care să îi ajute pe școlari să nu uite ceea ce au învățat în timpul școlii. Caiet de vacanta Clasa a 2-a Ed.2018 – Marilena Nedelcu, Mirela Ilie este un suport de lucru util pentru fixarea și aprofundarea noțiunilor studiate în timpul anului școlar.

Caietul conține 16 capitole, fiecare pornind de la un text dintr-o poveste din universul copilăriei, publicat la editura Booklet, una dintre cele mai importante edituri din România.

Mi s-a părut foarte bine structurat. Astfel, exercițiile de comunicare în limba română pun accent pe înțelegerea textului citit, aprofundarea noțiunilor de vocabular, gramatică, ortografie și punctuație învățate. Textele scurte, coerente, gen bilet, felicitare, afiș îi ajută să pună pe hârtie ceea ce gândesc.

Exercițiile de matematică vin în repetarea operațiilor de adunare, scădere, înmulțire și împărțire, a fracțiilor, a figurilor geometrice studiate, fiind în conformitate cu programa școlară.

De fiecare dată când am căutat cărți necesare pentru fete, le-am găsit în librăria online Libris.ro, un magazin cu o ofertă de zeci de mii de titluri și contracte cu parteneri din străinătate.

Un comentariu


  1. au foarte multe produse pentru copii cei de la Libris. Jocuri noi nu am luat pana acum, ca suntem cam mici, dar am luat multe carticele si figurine cu animale pe care le-am prins chiar la oferta la un super pret, asta iarna. Ajungem si noi curand la jocuri si caiete de activitati.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.