Un detectiv particular reunește o familie!

În ziua în care am aflat că mai am o soră…undeva…nu știa nimeni unde, am simțit emoție, bucurie, tristețe…toate în același timp. Bunicii mei mi-au spus că este mai mare decât mine cu aproape 10 ani. Iar eu îmi doream atât de mult să o cunosc, să o strâng în brațe și să mă bucur de ea, de sora mea.

Însă nu știam de unde să încep căutările. Nu știam mai nimic despre ea, pe unde ar putea fi, dacă este căsătorită sau nu, dacă are copii. Imediat m-am gândit la faimosul Sherlock Holmes, pe care îl îndrăgeam nespus. Era cazul să apelez la un detectiv particular. O persoană care să știe de unde să înceapă căutarea și care să mă ajute să îmi găsesc sora!

Un detectiv particular reunește o familie!

Așa încât am pornit în căutarea unui detectiv particular Iași. I-am expus toate datele problemei, tot ceea ce cunoșteam, rugându-l cu lacrimi în ochi să mă ajute.

Nu cunoaștem mare lucru, însă va fi o provocare pentru mine!mi-a spus detectivul, acceptând cazul.

Apelăm la un detectiv particular atunci când:

Avem nevoie să găsim o persoană dragă de care nu mai știm nimic de foarte multă vreme.

Avem bănuieli în legătură cu infidelitatea persoanei iubite, însă nu avem nicio dovadă în acest sens.

Vrei să te căsătorești dar nu știi nimic despre persoana pe care ai ales-o? Un detectiv te va ajuta să afli tot ceea ce vrei să știi.

Vrei să te asiguri că noul colaborator este acea persoană de încredere pe care o cauți și de care ai atât de multă nevoie?

Vrei să știi în ce anturaj au intrat copiii tăi? Care este comportamentul lor atunci când tu nu ești în preajma lor? Un detectiv te poate ajuta!

detectiv particular
detectiv particular

Povestea mea are un happy-end. Pentru că am ajuns astfel la un detectiv particular București, care m-a ajutat să îmi găsesc sora. O persoană calmă, caldă, liniștită, care s-a bucurat sincer când a aflat că are o soră. Care m-a prezentat cu mândrie copilașilor ei…drept mătușa lor.

Poate și tu ești în căutarea unei persoane iubite, dragi, de care nu mai știi absolut nimic. Un detectiv te va ajuta să o găsești. Pentru că acesta are cunoștință de toate mijloacele prin care poate face acest lucru. Un detectiv particular este discret, are echipamentul necesar și este întotdeauna acolo este nevoie de el.

Dar tu…tu ai apelat vreodată la un detectiv particular?

Un comentariu


  1. Din fericire nu am avut pana acum nevoie de serviciile unui detectiv particular si sper sa nici nu am. Poate imi da sotul motive sa ma indoiesc de loialitatea lui… atunci sigur voi avea nevoie de asa ceva.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.