Pregateste casa pentru Craciun cu Savelectro!

Peste aproximativ o luna va fi Craciunul, iar majoritatea oamenilor se pregatesc, inca de acum pentru a aduna cadouri cat mai frumoase pentru cei dragi si sa ofere casei un aer cat mai proaspat. Acesta este cazul si la mine acasa, unde am inceput deja modificarile de Craciun, deoarece imi doresc sa intampin aceasta sarbatoare, asa cum se cuvine mai bine.

De aceea, pentru anul acesta mi-am dorit ceva inedit si primul lucru care mi-a venit in minte a fost sistemul de iluminat. Avand nevoie de mai multe lumini colorate, dar si de corpuri de iluminat noi, am apelat la site-ul savelectro.ro.

 

Site-ul ofera clientilor o gama larga de produse, de inalta calitate, iar printre numeroasele articole la vanzare se numara si becuri led, banda led, spoturi led, prize si intrerupatoare. Este tot ce ai nevoie pentru a infrumuseta casa in orice perioada a anului.

Am ales sa achizitionez de pe site, mai intai, o banda led, deoarece, in fiecare an de Craciun, avem traditia de a pune instalatii in toata casa, insa anul acesta vrem ceva inedit si de calitate. Am ales sa cumpar kit banda led 5050 IP20 RGB 60 leduri, cu o lungime de 15 metri. Desi poate parea mult 15 metri, lungimea este mai mult decat ideala pentru a acoperi toata sufrageria.

Tot de pe site-ul savelectro.ro am achizitionat si un pendul foarte deosebit pentru sufragerie.

Pendulul Black Gold III 6587 Nowodroski, este un produs de inalta calitate fabricat din otel si vopsit in doua culori: negru si auriu. Acest pendul este extraordinar mai ales in casele cu decoratiuni moderne, deoarece se va incadra perfect in incapere.

Ambele produse achizitionate de pe site-ul savelectro.ro au fost un adevarat succes, deoarece am primit coletul din partea magazinului foarte repede, iar produsele erau in stare perfecta. Dupa ce am montat pendulul si banda led, casa a aratat de milioane.

Recomand savelectro.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.