La nunta perfectă, distracția este garantată! Royal Boutique Hotel!

Mă uit în jur și nu îmi vine să cred. Port cea mai frumoasă rochie de mireasă și sunt în cel mai frumos salon de nunți. Roiesc în jurul meu persoane…nu le cunosc pe toate, însă absolut toate mă îmbrățișează și îmi urează Casă de piatră! Toată lumea este veselă și laudă salonul de nunți Brașov unde am decis să facem marea petrecere.

Este cea mai fericită zi a mea, ziua pe care am visat-o încă din copilărie. Sunt înconjurată de familie, de prieteni, de toți cei dragi mie…mai puțin de el, îngerul meu care mă veghează de sus. Ah…tată, dacă ai fi fost aici, cu siguranță ți-ar fi plăcut muzica, dar și mâncarea și băutura. Ai fi spus că am ales cel mai fain salon, în mijlocul munților. Ai fi ieșit cu siguranță și la o bătaie cu bulgări, fără să îți pese că ești îmbrăcat festiv! Poate chiar și la un ski, Royal Boutique Hotel este situat doar într-o stațiune de ski care evoluează mereu! Locația este perfectă, ai fi spus! Întotdeauna ai avut gusturi bune…și m-ai fi ciupit ușor de obraji!

Ți-ai fi tocit pantofii cei noi pe ringul mare de dans, felicitându-ne pentru formația ce îți gâdilă urechile în cel mai armonios mod posibil. Ce să mai spun de vin…l-ai fi  încercat, așa cum făceai odinioară, l-ai fi gustat…plescăind ușor pentru a îi simți aroma!

„Eleganță și comfort” – motto-ul după care se ghidează Royal Boutique Hotel!

Nu am ales să avem o nuntă mare; avem în jur de 150 de invitați…dar nici nu putea fi mai perfect! Sala este îndeajuns de spațioasă, astfel încât toată lumea stă comfortabil, se distrează, ceea ce ne și doream! Iar oaspeții sunt răsfățați cu cele mai extravagante meniuri, create de cel mai bun chef. Sunt absolut convinsă că și mătușa Tanța, cel mai critic oaspete, va fi surprinsă plăcut! Abia aștept să aflu bârfele de după 😛

Îi zâmbesc ușor verișoarei Sanda, venită tocmai din Anglia. Mă căuta de ceva vreme să mă felicite pentru alegerea salonului modern și elegant. I-am dat numărul de telefon…poate, poate își va găsi sufletul pereche și va dori să danseze valsul mirilor în salonul dintre munți! Faptul că transportul a fost asigurat de hotel, era încă o bilă albă în favoarea acestuia. Vă dați seama ce ar fi însemnat să își tocească pantofii din piele de crocodil pe drumul spre hotel?

Îi place foarte mult camera în care a fost cazată. Pentru că da…au primit cazare în Poiana Brașov; doar nu era să îi las să plece la spargerea chefului spre tren, înapoi la Buzău. Și cum era să îi mai dau încă un motiv de bârfă mătușii Tanța 😛 ? Camera este mare, cu vedere spre munte, curată, primitoare după o noapte de distracție.

Once upon a December – un moment unic și emoționant!

Când cel mai important moment al nunții a sosit, am simțit că am fluturi în stomac. Când Once upon a December a început să se audă, lacrimile mi-au inundat ochii și totul în jur a dispărut! A rămas doar el, artificiile și confetti care ne-au acoperit…Noi doi, unul alături de celălalt și un ring modern care ne susținea. Piruetele și mâinile puternice care mă susțineau și mă ridicau! Cel mai emoționant moment, o melodie minunată care ne-a permis să transmitem prin dans povestea noastră, emoțiile noastre.

Am parte de nunta perfectă…salonul, ringul de dans, mâncarea, muzica, personalul mereu atent, atmosfera minunată, priveliștea superbă din jurul hotelului….totul face parte dintr-un vis…un vis pe care nu am încercat să îl îndeplinesc conform unui plan. Totul a venit de la sine! Mai întâi alegerea salonului; aici faptul că este înconjurat de munți a avut un aport foarte mare! Pentru cineva care iubește muntele, natura, atunci Royal Boutique Hotel este alegerea perfectă!

Meniul, muzica, aranjamentele florale, decorurile…totul vine din partea organizatorilor . Iar orchestra…vă spun sincer este de lăudat. Îți merge la suflet, te provoacă să îi asculți melodie după melodie, încingi podelele, fără să obosești – distracția este garantată!

distracția

Și după cum majoritatea știm, invitații apreciază la o nuntă mâncarea, băutura și muzica. Dacă toate acestea sunt asigurate, distracția este garantată, iar nunta ta va rămâne nunta perfectă! Cel puțin până la următoarea nuntă care punctează cu succes cele trei aspecte 🙂

 

Vrei un moment unic? Atunci alege Royal Boutique Hotel pentru unicitatea dragostei tale! Cu siguranță nu vei regreta!

*sursa foto: hotel-royal.ro, pixabay.ro

2 comentarii


  1. Si locatia aleasa imi place tare mult, mai ales ca este la munte si eu sunt mare fan al zonei montane, dar melodia aleasa este absolut superba. Eu nu am avut parte de o nunta de vis si putine lucruri le regret in acest sens. Unul dintre ele este acela ca nu am avut parte de un vals al mirilor.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.