De Black Friday eu aleg ANSWEAR! Tu ce alegi?

Hei, ați auzit? Încă puțin și ne vom bucura de ea…de ziua pe care o așteptăm de atât de mult timp. De Black Friday, despre asta vorbeam.

Potrivit unui studiu GPeC, 7 din 10 români din mediul urban așteaptă să facă cumpărături de Black Friday. Astfel, se fac o mulțime de pregătiri pentru ca totul să se desfășoare în condiții optime! De la alegerea produselor dorite până la reorganizarea whislistului, de la pregătiri legate de infrastructură și logistică până la ghiduri de supraviețuire în perioada ce urmează.

În fiecare an, aștept cu nerăbdare Black Friday; pentru că am posibilitatea de a găsi produsele pe care le doresc la prețuri foarte bune. De la electrocasnice mai mari sau mai mici la haine și pantofi, de la cărți și jucării pentru pitici la articole pentru casă. Anul acesta însă am decis să mă axez pe haine. De ce? Pentru că la Answear este Black November, cu reduceri de până la 70 %.

Pentru că anul trecut am ratat la mustață câteva oferte super bune, am decis ca anul acesta să îmi fac un plan de bătaie. Să mă pregătesc pentru ziua de Black Friday, astfel încât să nu ratez ofertele interesante și să mă asigur că nu voi cumpăra lucruri inutile sau de proastă calitate. Ofertele bune sunt limitate cantitativ și nu aș vrea să mă întâmpine iar mesajul „Stoc epuizat” 🙁

Care sunt deciziile cele mai bune pe care le pot lua? În ce constă procesul de selecție a produselor?

În primul rând este important să stabilesc un buget de cheltuieli. Faptul că este Black Friday este posibil să ne facă să cheltuim mulți bani. Știi cum e, mai vezi ceva la un preț atât de bun, încât îl pui în coș fără să-ți dai seama. În momentul în care primești produsul acasă, îți dai seama că nu ai neapărat nevoie de el, dar deh…frenezia cumpărăturilor de Black Friday te-a orbit!

Urmează lista cu produsele care mă interesează. Este cred cea mai importantă etapă! De exemplu, dacă am acasă nu știu câte zeci de genți damă, cu siguranță nu mai am nevoie de încă una. Chiar dacă prețurile sunt atât de bune, mă axez pe produsele de care chiar am nevoie!

Pentru categoria bluze damă aș opta cu siguranță. Mai ales că am văzut zilele trecute pe Answear câteva modele care mi-au plăcut atât de mult! Acum este momentul să mă înnoiesc!

Deși am câteva pereche de blugi, una cu siguranță își găsește locul printre celelalte. Și nu…chiar nu mi se pare a fi o cheltuială inutilă. Jeansii sunt cele mai versatile obiecte vestimentare, sunt atât de comozi și îi pot purta atât la birou, cât și la plimbările de sfârșit de săptămână, în excursii sau la o ieșire cu fetele.

Nu pot să închid pagina. Pur și simplu nu pot, până nu trec și pe la încălțăminte. Se anunță o iarnă geroasă sau una mai ușoară? Să-mi iau o pereche nouă de ghete sau mai bine niște cizme călduroase, în care picioarele mele să fie regine? Nu știu încă, însă clar am nevoie de o pereche nouă de încălțăminte, moș Nicolae trebuie să treacă și pe la mine, nu? 😛

De Black Friday eu aleg ANSWEAR!

Bineînțeles că nu am uitat de jumătatea mea. Știu sigur că l-ar încânta să primească o pereche nouă de ghete bărbați sau chiar câteva cămăși pe care să le poarte la blugii noi pe care i-a luat tot de pe Answear.

Acum că lista este completă sau, mă rog, aproape completă (până atunci mai pot adăuga un produs sau două), următorul pas ar fi să le adaug în wishlist. De ce? Pentru că, în marea zi de Black Friday, tot ce voi avea de făcut va fi să apăs pe butonul „Finalizează comanda”. Tips, luați-l în serios! Astfel nu veți rata nicio ofertă bună!

Și pentru că nu vreau să pierd timp, voi completa și datele de facturare și de livrare în cont.

De ce am ales Answear?

  • are livrare gratuită prin Fan Courier pe teritoriul României pentru comenzile ce depășesc 100 de lei. Iar dacă valoarea comenzii este până în 100 de lei, transportul costă doar 9 lei.
  • are retur gratuit, în cazul în care nu ți se potrivește ceea ce ai comandat.
  • are produse 100% de calitate.

ANSWEAR.com este primul magazin multibrand din Polonia care oferă o gamă largă de produse. Aici pot face cumpărături pentru întreaga familie pentru că oferta cuprinde produse pentru femei, bărbați și copii. Repede, sigur și ce este cel mai important, fără să ies din casă. Oferta cuprinde îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii ale celor mai moderne 300 de mărci din lume. Mango, Vero Moda, Adidas, Nike, New Balance, Levi’s, Lee, Wrangler, Diesel, Tommy Hilfiger, Valentino sunt doar câteva dintre mărcile cele mai cunoscute și mai populare pe care le întâlnim la Answear.

  • produsele sunt descrise în detaliu și fotografiate, astfel încât să cunoaștem toate informațiile de care avem nevoie.

Un alt pas în pregătirea planului meu pentru Black Friday este să mă autentific pe toate dispozitivele pe care le folosesc pe site-ul Answear. Voi deschide browserul și mă voi autentifica cu datele noului cont; parolele vor fi salvate și voi putea începe cumpărăturile de îndată ce se vor afișa reducerile.

Dacă mă lasă net-ul? Nuu…exclus! Dar dacă…? Mai bine voi folosi mai multe conexiuni la internet, atât cea pe mobil, cât și pe cea prin cablu. Așa am de două ori mai multe șanse, nu credeți?

Ei, ce spuneți…cum este planul meu de Black Friday? Credeți că voi reuși să prind produsele pe care mi le-am dorit? Eu sper că da!

ANSWEAR.com înseamnă cumpărături fără limite!

Un comentariu


  1. Uite ca pe Answear nici nu mi-am facut wishlist pentru ca nu stiam ca vor avea asa reduceri mari. La haine nu ne inghesuim, dar suntem in cautare de ghete din piele neimblanite. Ma duc sa vad ce au si poate ma lipesc si eu de vreo reducere mai babana.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.