Crezi că poți să ajungi un model de succes?

Zilele trecute vorbeam cu prietena mea, Oana și îmi povestea cât de bine îi merge, mai ales acum că este un model de succes la cel mai serios studio de videochat din București, Ritzy Studio. Da știu, majoritatea oamenilor asociază videochatul cu erotism și nuditate. Însă nu este cazul și aici. Oana a făcut carieră în Videochat-ul non adult. Aici fetele mai timide au șansa de a purta discuții absolut normale, fără să se dezbrace.

Fără să se dezbrace? Exact! Pentru că ținuta minimă acceptată (maximul de nuditate) într-o cameră de videochat non-adult este lenjeria intima. Videochatul non – adult este categoria unde nuditatea și sexualitatea sunt interzise cu desăvârșire!

Ce presupune categoria non adult?

Ei bine, aici nu există nuditate. Cu alte cuvinte, nu trebuie să te dezbraci. Tot ce ai de făcut este să te conectezi la un laptop, cu o cameră web și microfon. Vei comunica cu clientul într-un mod elegant, atrăgător. Trebuie să știi cum să menții interesul celui din partea cealaltă a camerei web prin mișcări, cuvinte, gesturi, priviri. Totul fără să dai jos nicio piesă vestimentară de pe tine!

Majoritatea bărbaților care vor dori să vorbească cu tine sunt cei care se simt singuri, neînțeleși, neiubiți. Sunt cei care au nevoie de un umăr pe care să plângă sau de un suflet care să îi spună: vei fi bine!

La videochat-ul non adult părul, machiajul, ținuta pe care o porți te vor diferenția față de celelalte fete. Astfel încât păstrarea atenției clientului depinde de cât de creativă ești. De aceea ai temă să te gândești la subiectele pe care le vei aborda, subiecte interesante, incitante, dar și provocatoare intelectual. Cu cât conversația va fi mai plăcută, iar clientul mai mulțumit de compania ta, cu atât vei avea cât mai mulți clienți fideli.

De ce să te angajezi la Ritzy Studio?

  • beneficiezi de cazare gratuită dacă nu ești din București
  • urmezi cursuri de dezvoltare personală: cursuri de limba engleză, cursuri de psihologie, cursuri menite să dezvolte abilitățile de comunicare
  • ai bonusuri pentru recomandare, vechime, dar și cele mai mari încasări
  • grilă de comisioane personalizată în funcție de potențial, experiență, abilități
  • abonament la sală. Acesta include: acces gratuit la sală, fitness, bodybuilding, cycling, aerobic, pilates, step, yoga, zumba fitness. De asemenea ai acces la piscină, saună , arte marțiale și cursuri de dans.

Un model de videochat non-adult are capacitatea de a se informa, de a vedea ce se întamplă în lume, care sunt cele mai tari subiecte de discutie … toate acestea reprezinta caracteristici „must have”!

Oana îmi povestește că majoritatea colegelor ei, care practică videochat-ul non adult la Ritzy Studio sunt fete cu studii superioare, inteligente. Pentru că userii caută fete cu care să aibă ce discuta. Aici informația e la putere, au succes modelele care se informează și cunosc obiceiurile și tradițiile din zonele de unde sunt userii.

Ea era foarte mulțumită de meseria ei, pe zi ce trece era mult mai căutată, avea clienți fideli. Totul se bazează pe socializare, pe discuția dintre doi oameni. Doi oameni care deși străini, devin prieteni la distanță. Pemtru că ea este cea la care userul caută suportul moral pe care nu îl găsește acasă.

Acest articol a fost scris pentru Campania Donează 100 de EURO Pentru Radu Țuglea și îți promovăm afacerea pe blogurile noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.