4 sfaturi pentru o casă primitoare!

Întotdeauna mi-am dorit o casă primitoare, unde să uit de toate grijile de peste zi! Atunci când ne-am amenajat apartamentul, ne-am dorit să găsim aici senzația de confort și de căldură. Ne-am dorit ca atunci când oaspeții vin în vizită, să își dorească să nu mai plece.

Și eu spun că am reușit. Căsuța noastră ne așteaptă cu aceeași căldură cu care am proiectat-o. De aceea, vă voi da 4 sfaturi, pe care dacă le veți urma, veți avea o casă primitoare și caldă!

4 sfaturi pentru o casă primitoare!

Folosește aparatele cele mai performante, acordând atenție detaliilor!

Cel mai important la o casă este aspectul curat, îngrijit pe care aceasta îl are. Da, curățenia contează în primul rând! O casă curată este una în care te simți bine, indiferent de stilul decorativ pe care l-ai ales. Alege aparatele electrocasnice care îți vor face viața mai ușoară și te vor ajuta să menții curățenia în casa ta!

Alege parchetul potrivit!

Parchetul este protagonistul oricărui interior primitor. Cu cât mai deschis, cu atât mai bine. Finisajul ales va aduce cu siguranță un plus de luminozitate apartamentului, creând astfel un efect de mărire vizuală.

Eu am ales un parchet stejar, de o culoare unică alb-gri. Parchetul Karelia stejar alb gri electric light 3S are fondul alb, cu o tușă cromată în fibra lemnului. Cu ajutorul acestui parchet avem o suprafață curată, simplă, căreia nu îi poți rezista. De ce l-am ales? Are o linie simplă și o frumusețe abstractă categorică.

Folosește corpurile de iluminat potrivite!

Lumina oferă culoare, relaxare, energie. Folosind corpurile de iluminat potrivit putem crea atmosfera pe care o dorim, aferentă fiecărei încăperi. În bucătărie, baie, hol, birou – o lumină puternică. În dormitor sau sufragerie – o lumină mai caldă, care inspiră calm și liniște.

Alege culorile care au o influență mare asupra aspectului casei!

Culoarea pe care o vei folosi te ajută să creezi o armonie vizuală, care oferă senzația de confort. Poți folosi și culori puternice, atâta timp cât păstrezi echilibrul. Iar cel mai important este să folosești culorile care ți se par cele mai potrivite. Pune-ți propriile idei în aplicare!

Și, bineînțeles, pe lângă toate acestea, fii tu o gazdă primitoare! Amabilă, cu o atitudine pozitivă, vei fi în permanență înconjurată de prieteni!

13 comentarii


  1. Parchetul il am, corpurile de iluminat la fel, peretii sunt zugraviti in culori vesele, mai trebuie doar sa lucrez la partea cu atitudinea. 🙂

    Răspunde

  2. Ma gandesc sa-mi schimb si eu parchetul din dormitor! Ma bucur ca am citit recomandarile tale si cu siguranta voi tine cont de toate sfaturile pe care le-ai enumerat. Felicitari pentru selectarea fotografiilor! Sunt minunat de expresive!

    Răspunde

  3. Chiar imi doresc si eu un parchet nou. Vreau sa apelez la unul de calitate pentru ca vrteau sa-l pun pentru termen lung si vreau sa arate frumos

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.