Dăruiește cadoul cu suflet și personalitate! Alege iLUX!

În fiecare an aștept cu nerăbdare perioada Crăciunului, să dăruiesc cadoul perfect, să împodobesc bradul, să cânt colinde. Este cea mai frumoasă sărbătoare, după părerea mea. Este o tradiție – împodobim bradul cu toții, în timp ce ascultăm și cântăm colinde, bucurându-ne că suntem împreună.

Dar cel mai mult îmi place să dăruiesc și să primesc cadouri. Și pentru că suntem o familie destul de numeroasă, îmi place să mă pregătesc din timp. Pentru mine, mama mea este foarte importantă. Din categoria cadouri femei aleg ceea ce știu că o va încânta peste măsură. O casetă de bijuterii, elegantă, originală, sofisticată…exact ca ea, mama mea.

O casetă de bijuterii care emană o frumusețe clasică și un stil elegant!

Elegantă…așa văd eu caseta de bijuterii Onix, din piele elegantă. Cu siguranță, cel mai potrivit cadou pentru mama mea. O persoană stilată, căreia îi place să arate bine, să poarte bijuterii. Adoră bijuteriile, de aceea are foarte mare grijă de ele. Și cum altfel ar putea să o facă, dacă nu folosind cutia de bijuterii pe care am ales-o eu?

Mânerul negru viguros, dispozitivele argintii de fixare și lacătul argintiu asigură siguranță bijuteriilor prețioase ale mamei mele.

Conține 10 compartimente, organizate pe 4 nivele; mama va avea destule spații pentru a își proteja prețioasa colecție de bijuterii. În partea superioară, își va păstra inelele și bijuteriile de dimensiuni mai micuțe. Pe interior, caseta are un spațiu special pentru păstrarea cerceilor, dar și o oglindă, perfectă pentru retușarea machiajului.

Un cadou râvnit de orice femeie!

La iLUX.ro am descoperit cele mai frumoase cadouri de Crăciun pentru femei. Pentru că mai sunt câteva femei importante în viața mea, sora mea, nașa, dar și mama soacră. Un cadou original – gențile și poșetele din piele, cred că reprezintă aspirația supremă a doamnelor care își doresc ceva de vis în viața lor.

Poșeta este un accesoriu indispensabil pentru orice femeie. De aceea consider că este un cadou dorit, care va produce exact reacția așteptată. Trebuie să ținem cont atât de vârsta persoanei căreia vrem să îi facem cadoul, dar și de dimensiunile genții. Astfel, o doamnă mai în vârstă va aprecia o geantă încăpătoare – o geantă satchel sau o geantă hobo. În schimb, o persoană tânără se va bucura de o geantă plic, tip poștaș sau chiar de un rucsac.

La iLUX.ro găsești cadoul cu suflet și personalitate, cadoul care va vorbi pentru tine, va fi ținut minte și va declanșa multiple emoții. Cadoul care știe ce vrei să exprimi!

8 comentarii


  1. Mi-ai dat o idee bună pentru cadouri. Îmi place să pregătesc din timp fiecare cadou, pentru fiecare om drag din viața mea. Leg în funcție de personalitate, dorință sau utilitate.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.