De ce apeleaza femeile la operatia de marire a sanilor!

Atunci cand vine vorba de operatiile estetice, multa lume inca priveste acest aspect cu suspiciune si de multe ori chiar condamna femeile care aleg sa apeleze la o operatie de marire sani cu implant silicoane. In primul rand, nu este frumos si nici moral sa condamnam alegerile personale ale altora, indiferent de motive. Cu atat mai mult sa le barfim sau sa spunem cuvinte urate la adresa acestora. Trebuie sa intelegem faptul ca fiecare este liber sa faca ce vrea cu propria lui viata, atata timp cat nu ii deranjeaza pe cei din jur (de aceea se numeste viata privata).

Sunt cateva motive pentru care femeile apeleaza la operatia de marire a sanilor. Poate ca bustul este asimetric (un san este mai mic decat celalalt) si se doreste o corectare a acestuia. Acesta este primul sic el mai des intalnit caz (de regula, femeile prezinta o asimetrie a sanilor, mai mult sau mai putin vizibila). Al doilea motiv il reprezinta varsta, care poate duce la lasarea sanilor (gravitatia isi spune cuvantul in acest caz). O data cu trecerea timpului, pielea isi pierde tonusul si elasticitatea, iar de aici incepe si nemultumirea legata de problema sanilor ‘’lasati’’. In cazuri de natura medicala (cazurile cele mai grave, de altfel), femeile apeleaza la operatii de reconstructie a sanilor.

Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care femeile aleg sa recurga la astfel de interventii. Si nu sunt de condamnat (am mentionat mai sus de ce). In cazul in care doamnele isi iau inima in dinti si se decid sa apeleze la aceste servicii, atunci recomandarea mea pentru ele este clinica Dr. Gad. Renert, deoarece clinica reprezinta un echilibru ideal intre mai multe aspecte, si anume: stiinta, inspiratie, tehnologie si arta. Asta inseamna ca o echipa medicala exceptionala, la curent cu cele mai noi practici si generatori ai unor noi solutii medicale, sunt gata oricand sa vina in ajutorul tau, punandu-si toata priceperea in favoarea clientilor.

Avand in vedere ca orice femeie isi doreste ca bustul ei sa arate ireprosabil, nu vad nimic gresit in a face ceva pentru a imbunatati acest lucru. Sanii au fost si sunt expresia feminitatii, asa ca o ingrijire mai atenta in ceea ce ii priveste este perfect normala. Clinica Dr. Gad Renert ofera, printre multe altele, si tratamente pentru estetica sanilor – totul pentru a face femeile sa se simta din nou increzatoare si frumoase. Acest lucru duce si la o crestere a stimei de sine, iar stima de sine este esentiala intr-o societate moderna.

Daca ar fi sa tragem o concluzie, atunci aceasta trebuie sa fie una clara: fiecare are dreptul sa isi ingrijeasca aspectul fizic, asa cum crede de cuviinta. Fiecare este liber sa ia ce decizie doreste. Mai important este ca noi sa nu judecam alegerile altora. Nu cred ca gresesc cu nimic, afirmand acest lucru. In acest fel, o sa vedeti ca si societatea o sa fie una mai toleranta. Schimbarea vine din noi si se face cu pasi marunti, dar siguri. Asadar, Traiti viata la potentialul ei maxim si nu judecati alegerile altora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.