Aerosolii – tratamentul cel mai eficient pentru copilașii bolnavi!

Deși nu ne doream, frigul și-a făcut deja apariția. Mergem la școală, la cămin, unde au început deja răcelile, tusea, mucișorii. Cu acestea ne-am descurca, dar ce ne facem cu bronșitele, sinuzitele, tulburările pulmonare?

Când vine vorba de copii, mă documentez și ascult sfaturile medicilor pediatri. Așa am aflat de eficiența unor aparate minune – aparate aerosoli. Acest aparat este perfect pentru copilași, dar și pentru persoanele adulte ce au dificultăți în inhalarea dozelor măsurate.

Ce sunt aerosolii?

Aerosolii sunt particule fine de substanță lichidă sau solidă combinată cu un mediu gazos și inhalate prin căile respiratorii în plămâni. Aparatul de aerosoli este folosit și pentru tratarea unor afecțiuni care se manifestă prin tuse, răgușeală, respirație greoaie.

Aparatul de aerosoli cu piston Midineb – KidsCare

Când doamna doctor ne-a recomandat să achiziționăm un aparat de aerosoli, am căutat informații despre acestea. Care este cel mai bun, cel mai eficient, să nu facă zgomot, să fie agreat de copii. Foarte greu…am găsit extrem de multe modele, încât am avut de făcut o alegere dificilă.

Așa am ajuns pe site-ul Kidscare.ro, un site foarte bine aprovizionat cu produse pentru copii. Aparatul la care m-am hotărât este aparatul de aerosoli cu piston Midineb – KidsCare. În primul rând mi-a plăcut forma lui, nu este deloc un aparat mare, greoi și este silențios. Aparatul este fabricat în Italia, cu o garanție de 3 ani.

Un aparat cu aerosoli conține unitatea centrală, containerul de medicamente, furtun, masca pentru adulți și cea pentru copii, piesă de gură și piesă de nas.

Cu ajutorul aparatului de aerosoli, medicamentul lichid este convertit într-un nor fin care poate fi foarte ușor de inhalat. Are un piston, cu ajutorul căruia medicamentul lichid este transformat în particule microscopice. Aceste micro-picături ajung direct în tractul respirator.

Însănătoșirea micilor pacienți survine mult mai repede decât cu ajutorul administrării clasice de medicamente. Ca orice mamă, pun sănătatea copiilor mei pe primul plan. De aceea, încerc să nu îmi lipsească din casă niciun aparat care să fie util pentru copii.

Tu ai auzit de eficiența aparatelor de aerosoli? Ce model ai ales pentru copilașii tăi?

Un comentariu


  1. sunt atat de des folositi si mult mai usor de suportat de catre copii decat toate panaramele de medicamente pe care ne puneau pe noi sa inghitim cand eram mici. Imi aduc aminte cum se chinuia mama sa imi sparga o pastila in 4 si cat se ruga de mine sa inghit! Aerosolii sunt mana cereasca pentru parinti.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.