Care este cadoul perfect și cum îl alegi?

De câte ori nu vi s-a întâmplat să alergați prin magazine în căutarea unui cadou…cadoul perfect? Indiferent dacă se apropie ziua de naștere a cuiva drag sau dacă se apropie sărbătorile de iarnă, cel mai greu este să alegi un cadou care să placă. Nu-i așa?

De cele mai multe ori mă simt cuprinsă de panică… Dacă nu găsesc nimic care să îmi placă? Dacă nu îi va plăcea cadoul? Atât de multe neliniști…și toate acestea pentru că avem nevoie de un cadou perfect!

Aşa cum o imagine face cât o mie de cuvinte, un cadou poate transmite ceea ce persoana care îl oferă nu este în stare să spună. Însă dacă nu este pe placul persoanei căreia îi este adresat? Oare mai contează intenția din spatele lui, mai rămâne vreun strop de magie?

Deci…cum alegem cadoul perfect?

În primul rând ne dorim ceva care să placă, care să fie folositor. Ceva de care să își amintească cu drag mai târziu sărbătoritul.

A alege cadoul potrivit este o sarcină destul de dificilă. Deoarece înseamnă să cunoşti bine destinatarul și să intuieşti ce preferinţe are, ce anume l-ar face fericit.

Dacă mă întrebi pe mine ce îi place cel mai mult soțului meu să primească de ziua lui, îți voi spune că…o curea. Da…cred că asta este pasiunea lui. Să colecționeze curele, de diferite modele și culori.

Curea din piele, pentru barbati, maro inchis

Având în vedere că pune mare preț pe aspectul lui, soțul meu apreciază întotdeauna o curea de calitate. Indiferent că este vorba de o curea cu o cataramă simplă, discretă sau de o curea cu o cataramă care să atragă atenția, știu sigur că voi face un cadou care va fi apreciat. Cu acest cadou, nu voi da greș cu siguranță!

Pentru doamne, un cadou potrivit îl reprezintă eșarfele. Da…vă spun sigur! De ce o eșarfă, sigur mă vei întrreba, nu? Pentru că este un cadou chic, care îi va asigura o îmbunătățire majoră a confortului termic atunci când frigul își face apariția. Deci este un element practic și în același timp un accesoriu care îți dă un aer parizian, boem.

Esarfa pentru dama, cu broderie

Geanta – un cadou care nu dă greș niciodată!

Un cadou care reflectă personalitatea celui ce îl primește devine cu siguranță un obiect drag, un obiect ce va avea o valoare sentimentală deosebită. O geantă este utilă, funcțională și elegantă în același timp.

cadoul

Indiferent dacă o porți pe umăr sau în mână, pe Joolar găsești geanta perfectă pe care o poți dărui cuiva drag. Modelele sunt realizate atât de frumos, fiind create din materiale de foarte bună calitate. Culorile încântătoare, versatile înfrumusețează design-ul clasic, ca și pe cel extravagant.

Darurile punctează relațiile dintre oameni. Cadourile întrețin relațiile de prietenie, crează un cadru perfect pentru comunicare. Impresia creată de un cadou bine ales, oferit la timp, va fi atât de puternică, iar darul va fi memorabil!

În magazinul Joolar găsești atât de multe idei pentru cadouri, o gamă variată care, cu siguranță va încânta sărbătoriții și îi va mulțumi.

Un comentariu


  1. Mie imi plac magazinele astea mixte in care gasesti la un loc si produse pentru femei si produse pentru barbati. In perioada Craciunului, de exemplu, cand cumpar cadouri pentru toata lumea, astfel de magazine am vizor pentru ca nu vreau sa platesc transport la 10 magazine sa cumpar 10 cadouri.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.