Cum să îți alcătuiești singură ținuta ideală!

Uneori este dificil să găsești ținuta ideală. Este necesar să cauți prin toate magazinele, să probezi foarte multe haine. Și…de multe ori nu reușești să găsești exact acea haină pe care ți-o dorești și care să îți vină bine.

Mie știți ce îmi place cel mai mult? Să cumpăr online! Cunosc un magazin unde găsesc mereu promoții atractive, haine de calitate și combinații inedite. Acesta este zenda.ro și de când l-am descoperit, am reușit să cumpăr exact hainele care mi se potrivesc ca o mănușă.

Unde găsesc eu ținuta perfectă?

La capitolul blugi damă, găsești aici cele mai faine modele. Mai mult decât un material textil extrem de rezistent, blugii sunt un articol vestimentar purtat de absolut toată lumea. Îl regăsim în garderoba fiecăruia dintre noi. De la omul de rând și până la cea mai elegantă persoană, purtat atât la evenimente, cât și la locul de muncă, clasici sau tăiați, rupți, cu imprimeuri, blugii își au originea încă din secolul al XIX-lea.

Jeans Dama PearlDown Albastru | zenda.ro

Blugii sunt printre cele mai populare obiecte de îmbrăcăminte. Comozi, sexy, mereu la modă, blugii ne pot evidenția calitățile fizice, bineînțeles, atunci când sunt aleși în conformitate cu forma corpului nostru.

Știți ce îmi place cel mai mult să asortez la blugi? Cardigane! Scurte sau până la genunchi, albe, negre sau colorate, cu glugă sau fără merg perfect la o pereche de blugi, ești fashion și te simți bine. La zenda.ro am descoperit o adevărată colecție. Printre acestea, l-am descoperit pe EL…cel care m-a făcut să îl ador, să îl port iar și iar…

ținuta

Și toată ținuta am încheiat-o cu o pereche de adidași de damă, cum sunt cei de aici. O pereche comodă, frumoasă, interesantă. Încălțămintea trebuie neapărat să fie comodă. Indiferent că vorbim despre adidași, sandale sau pantofi. Piciorul are nevoie de multă atenție!

Pantofi Sport Casual UpForRunning Argintiu | zenda.ro

Aceasta este ținuta care îmi place atât de mult! Iar faptul că am cumpărat-o la un preț bun, mă face să îmi doresc să caut și alte hăinuțe frumoase!

Care este ținuta ta favorită? Ai găsit la zenda.ro hainele pe care ți le dorești?

Un comentariu


  1. De pe Zenda am mai cumparat si eu haine si incaltaminte pentru verisoara mea. Au preturi foarte bune si multe produse din care sa alegi. Pacat ca nu au si haine masuri mari pentru mine.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.