Mobila din casa ta, confortul de care ai nevoie!

Mobila este cel mai important obiect din casa ta. Îți acordă relaxarea, confortul și liniștea de care ai nevoie! Este atât de important să știi că te întorci la o casă confortabilă, la o liniște de care ai nevoie după o zi obositoare de la serviciu.

Însă alegerea obiectelor de mobilier dă bătăi de cap tuturor. Parcă ți se par toate modelele frumoase, interesante…sau…dimpotrivă, parcă ai vrea altceva, ceva personalizat. Dar…asta nu este un impediment, pentru că poți apela la mobilă la comandă și astfel vei avea mobila pe care o visezi.

Atunci când vrei să cumeri ceva pentru casa ta, trebuie să fii foarte atent și să alegi cu grijă. În primul rând la culori, la dimensiuni…la absolut tot.

Mobila din casa ta, confortul de care ai nevoie!

Știți ce am avut eu în vedere când mi-am mobilat dormitorul? Ca patul să fie suficient de mare, astfel încât să am un somn relaxant și odihnitor. Și totul să fie alb. Astfel am ales o mobilă dormitor albă. Mi-a luminat camera!

Mobilier dormitor Alba - Dormitoare

 

Calitatea ar trebui să fie un punct extrem de important atunci când ne alegem mobila de dormitor. Cel mai bine este să-ți cumperi mobila de cea mai bună calitate pe care ți-o permiți. Dar nici să cumperi o piesă de mobilier exagerat de scumpă doar pentru că ea are cea mai bună calitate. Așa că, este important să ne stabilim un buget pentru ceea ce vrem să cumpărăm, sau pentru fiecare piesă de mobilier pe care dorim să o achiziționăm. Și, cel mai important, trebuie să încercăm să ne încadrăm în el.

Dormitorul este oaza noastră de liniște, locul intim în care ne retragem atunci când vrem să citim o carte sau să ne odihnim după o zi lungă și obositoare la serviciu. De aceea, patul trebuie să fie cât mai confortabil posibil, cu o saltea care să mențină poziția corpului cât mai corect în timpul somnului.

Patul trebuie poziționat în dormitor pe mijlocul unui perete, în așa fel permitem amplasarea unor noptiere laterale acestuia. În acest fel, obținem și o lumină liniștitoare în timpul nopții, asezând câte un corp de iluminat pe aceste noptiere.

Ele pot fi utile și pentru a depozita lucruri mici, pe care ne dorim să le avem la îndemână, cum ar fi demachiantul sau crema de față.

De asemenea, pentru a economisi spațiu în dormitor, patul poate avea și el, o ladă în care putem depozita fel și fel de lucruri.

Sfaturi importante atunci când îți dorești mobila albă în casă!

  • Este important să ținem cont și de celelalte elemente decorative. Mă refer aici la perdele și accesorii specifice dormitorului. Dar…găsiți la promobila.com și aceste elemente 🙂
  • La fel de importantă este și salteaua. Și…atât de necesară…. La promobila.com găsim sfaturi și îndrumări pentru alegerea unei saltele bune.
  • Nu trebuie să uităm și de comodă sau noptieră, care au o oarecare importanță pentru confortul dormitorului.
  • La promobila.com se folosesc numai materiale de calitate, care fac din întreținerea mobilierului o activitate extrem de ușoară. Astfel rezidurile se îndepărtează cu o lavetă ușor umezită în spirt sau diluant. Iar pentru întreținerea de rutină, folosim o lavetă uscată.
  • Cel mai flexibil material este MDF-ul. De aceea, este recomandat să alegem structura din MDF pentru o rezistență îndelungată și pentru finisaje de impact.

Tu ce fel de mobilă ai ales pentru dormitorul tău?

Un comentariu


  1. Mobila alba – arata atat de bine in reviste, dar nu e pentru mine. Poate acum cativa ani ar fi fost, inainte sa am caine. Acum… asta murdareste oricat as sta eu dupa el. Dar asa… imi place la nebunie.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.