Află despre un tratament alergii la copii, cu soluții naturale

Cei mai mulți dintre noi, atunci când auzim despre diagnosticul clar și răspicat alergie, asociem totul cu limitări, precum libertatea de a mânca orice, de a cumpăra orice tip de produs. Mai cu seamă în cazul copiilor, alergiile depistate înseamnă mai multă grijă, atenție deosebită la orice consumă copilul, rigori în ceea ce privește lista de cumpărături și stilul de viață – după caz, în funcție de tipul de alergie, chiar și detergenții de haine sunt înlocuiți.

Dacă și tu ești părinte al unui copil cu alergie, afla despre un tratament alergii la copii. Este vorba despre informarea corectă, pentru ca mai apoi să schimbăm stilul de viață. Cartea numită sugestiv “Vindecă natural dermatita atopică, alergiile și intoleranțele alimentare ale copilului tău” sau pe scurt Vindecă DAI este piatră de temelie pentru cei cu alergii. Iată de ce!

Să înțelegem cu ce ne confruntăm

Încă din primele luni de consum ale alimentelor solide, respectiv când ați ajuns la etapa de 6 luni și începe diversificarea, este recomandat să introduceți, rând pe rând, un aliment nou. Asta pentru că totul este ca un test și este mai practic să urmăriți dacă sunt reacții alergice la vreun aliment.

Chiar dacă treceți cu brio deocamdată de această etapă, ulterior pot apărea semne de alergie. Simptomatologia diferă de la caz la caz, în funcție și de factorul alergen. Însă, să spunem că aspecte comune la alergiile copiilor pot fi simptome precum:

  • Probleme digestive, de la diaree la vărsături, frecvent crampe sau balonare.
  • Probleme ale pielii, reacții cutanate cum ar fi urticaria, eczemele și/sau mâncărimea pielii.

Astfel de situații sunt tot mai complicat de ținut în frâu, mai ales când există reacții în lanț. Unii copii ajung să refuze mâncarea, sunt și implicații psihologice. Cât despre părinți, pot gestiona la rândul lor cu dificultate astfel de situații.

Există un tratament anume? Putem spune că există remedii ce vin de la natură. De aceea, cartea VindecaDai pune mare accent pe soluțiile naturale. O lectură care deschide mintea, clarifică pentru mulți care este cauza declanșării unor astfel de probleme. În plus, în paginile pe care cu siguranță le vor citi cu nerăbdare, vor descoperi mai multe despre ce impact pot avea toxinele din organism asupra dermatitelor, precum și metode optime pentru detoxifiere.

Știm că în ultimii ani s-a pus mare accent pe rolul comercial al produselor de detoxifiere. Subiectul a împărțit lumea în două tabere. Dincolo de aspecte superficiale, detoxifierea are și ea un rol în cazul celor cu fond alergic.

Pot remediile naturale să înlocuiască medicamentele pentru alergii?

Știm, noi ca adulți, că atunci când avem o alergie respiratorie spre exemplu, avem simptome supărătoare în mod special în anumite perioade din an. Simptome care pot scădea calitatea vieții. Acum înmulțiți acest disconfort de câteva ori, întrucât un copil nu înțelege ce i se întâmplă și gestionează cu greutate orice disconfort. Cu atât mai mult, cu cât încă nu verbalizează.

Descoperim de asemenea în cartea menționată că există remedii naturale care, pe termen lung, pot substitui nevoia de administrare a medicamentelor convenționale.

Cartea este scrisă de doctor Ingrid Bălan și Dumitru Bălan și poate fi comandată de aici: www.vindecadai.ro.

Un comentariu


  1. Multumim pentru informatiile pretioase! Este extrem de important sa ne educam si sa ne informam corespunzator cand vine vorba despre alergii la copii. In acest fel, putem lua decizii mai informate in ceea ce priveste tratamentul si, mai important, sa facem schimbari in stilul de viata care ne pot ajuta copiii sa se vindece natural. Vindeca DAI suna ca o resursa valoroasa pentru orice parinte al unui copil cu alergii, iar eu cu siguranta imi voi procura cartea cat mai curand posibil!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.