Ce castigi daca ai un dozator de apa in locuinta!

 

            Te-ai gandit pana acum sa iti achizitionezi un dozator pentru apa? Chiar daca la birou exista unul, crezi ca ar fi util si pentru locuinta ta? Categoric, da. Un dozator de apa este un instrument care iti aduce numai castiguri pe termen lung. Iar investitiile se dovedesc a fi sigure si profitabile dupa o perioada mai indelungata.

            Daca te-ai intrebat pana acum care sunt beneficiile unui astfel de sistem, astazi poti sa afli cateva aspecte din randurile urmatoare. Un dozator de apa te va ajuta mai mult decat crezi in foarte multe momente ale unei zile obisnuite. Indiferent de sezon, dozatorul de apa te va ajuta sa iti prepari bautura pe care o doresti. Astfel, fiind un obiect util pe tot parcursul anului, o investitie de acest tip merita atentie din partea ta.

            De pilda, pe timpul iernii un dozator de apa te va ajuta sa iti prepari ceaiuri calde, aromatizate pentru a te proteja de frigul de afara, iar pe timpul verii vei avea o solutie sigura pentru apa rece. Totusi, dupa cum bine stii, regulile nutritionale spun ca este mai sanatos pentru organism sa consumi bauturi conform temperaturilor de afara. Daca este cald afara, un ceai cald va fi binevenit pentru organism, va echilibra temperatura, iar acesta nu va depune efort pentru a-l incalzi la temperatura corpului. De asemenea, in timpul iernii si temperatura corpului este scazuta cauzata de frig. In loc de un ceai cald, la fel de potrivit poate fi si un pahar de apa rece. Acestea sunt sfaturile din partea nutritionistilor, insa depinde de tine cum te simti respectand aceste reguli.

            Unul dintre cele mai mari castiguri ale unui dozator de apa este ca vei avea in permanenta apa curata, filtrata si sanatoasa, excelenta atat pentru consum pur, cat si pentru prepararea mancarii sau spalat fructe si legume. De asemenea, in ciuda anunturilor pe care le auzim zilnic la radio sau TV cu privire la cantitatea ideala de 2L de lichide pe zi, totusi putine persoane reusesc sa respecte acest lucru. Vei fi surprins sa constati ca un dozator de apa te poate ajuta in acest sens. O apa proaspata si mineralizata te va incuraja sa te hidratezi din ce in ce mai mult, in special in perioada verii.

            Descopera oferta de dozatoare de apa din magazinul online Be Water si comanda produsele favorite!

Un comentariu


  1. ne-am luat si noi dozator anul trecut. E boierie. vara ai mereu apa rece, iarna imediat faci un ceai sau un 3 in 1 cand vine cineva la tine. E una din cele mai bune inventii, cel putin pentru astia mai comozi, ca mine.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.