Cum să devii independentă financiar?

În fiecare dimineață mă întâlnesc cu ea. Maria, fata cu ochii asemenea cerului senin, cu părul brunet, aranjat impecabil. Îmi place…este o fată frumoasă. Arată bine, se îmbracă bine, dar asta nu a schimbat-o deloc. Este aceeași fată ca acum un an. Același suflet bun, aceeași frumusețe…însă de data aceasta se vede că este independentă financiar.

Toată lumea se întreabă cum de a reușit să se realizeze singură. Cum de la o fată ce deunăzi se îmbrăca cu hainele surorii, a ajuns să îmbrace cele mai noi haine de la branduri de top.

Ei bine…trei cuvinte: angajare videochat București. Da…știu…încă mai sunt persoane care își acoperă ochii, urechile și gura când aud de videochat. Dar…nu atât de multe. Iar Mariei…nu îi prea pasă de ce spune lumea.

Cum să devii independentă financiar?

LuxuryStudio este un studio de videochat cu un istoric și un palmares foarte important în domeniu. Este singurul trust de videochat din București cu o experiență reală de peste 14 ani în domeniu. În echipa Luxuy Studio poți avea parte de cea mai bună ofertă de colaborare din acest domeniu.

Care sunt beneficiile unui model Luxury:

 • Disponibilitatea platformei de gestiune a tuturor site-urilor favorizează o colaborare productivă pentru că modelelor li se asigură pachete personalizate de site-uri.

 • Programul flexibil de muncă și mai ales turele de noapte asigură trafic garantat, care se traduce printr-un volum crescut de muncă, deci și prin comisioane mai mari.

 • Modelele sunt recompensate cu bonusuri la fiecare pas – bonus la angajare, bonus când recomandă o prietenă care devine de asemenea parte a echipei, dar și bonus de fidelizare – pentru cele care sunt motivate să  dezvolte o carieră de succes și să ajungă în top.

 • Plata se realizează la datele stabilite printr-un sistem eficient, iar banii sunt virați mereu fără întârzieri.

 • Modelele participă lunar la concursuri, recompensele motivante oferite stârnind spiritul competitiv al acestora.

   

Pentru studente în special este un bun job. Trebuie să frecventeze cursurile, dar în același timp să se și întrețină. Ce angajator permite unui salariat să vină la serviciu atunci când îi permite facultatea? Niciunul!

La LuxuryStudio însă poți lucra noaptea sau poți lucra din intimitatea casei tale!

Cadru de munca videochat legal

Luxury Studio este o afacere înregistrată care se conformează normelor legislației din România. Vei lucra legal 100% și vei avea la dispoziție jurist și contabil pentru a te ajuta cu gestionarea și economisirea câștigurilor.

Program de muncă flexibil

Tu ești singura care decide cum lucrezi. LuxuryStudio este un studio cu un program videochat flexibil. Sunt 3 ture din care poți alege orele de muncă care îți convin cel mai mult. Îți alegi programul de muncă, dar și zilele libere.

Videochat de acasă

Dacă îți convine mai mult să lucrezi din intimitatea casei tale, nu este nevoie să vii la studio. Îți aduce aparatura acasă! Fă-ți programul așa cum vrei și nu mai pierde timpul cu naveta.

Maria mi-a povestit că îi place jobul ei, este mulțumită de alegerea ei. Are timp și pentru școală, dar se și întreține singură, nefiind nevoită să le mai ceară părinților.

Tu ce știi despre videochat?

5 comentarii


 1. Nu stiu multe despre videochat, dar stiu ca nu l-as practica. Poate gandesc asa pentru ca nu mai sunt tanara, nu sunt nici potrivita pentru un astfel de job… stiu ca se castiga multi bani din asta, dar nu e pentru oricine.

  Răspunde

 2. Asa este, chiar daca sunt multe anunturi in care se rpecizeaza ca oricine poate lucra, este fals. Tebuie sa ai vointa si determinare pentru a te angaja in cadrul unui Studio de Videochat.

  Răspunde

 3. Si pe langa vointa si determinare trebuie sa te potrivesti acestei industri, dar acest lucru nu este ceva wow, pentru ca si daca lucrezi la contabilitate trebuie sa stii sa lucrezi cu numerele s.a.m.d., adica fiecare industrie are nisa ei de oameni care se potrivesc.

  Răspunde

 4. M-am apucat de videochat cu 2 ani in urma tot pentru a obtine independenta financiara. Aveam grija de banutii mei si inainte, dar nu imi ajungeau pentru cel mai mare vis al meu: achizitionarea unui apartament. Din fericire, am ajuns sa indeplinesc acest vis intre timp.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.