O ISTORIE SCURTĂ A POMPELOR  ASPEN!

O ISTORIE SCURTĂ A POMPELOR  ASPEN!

Testarea Mini Aqua

În 1992, trei ingineri au dezvoltat o gamă de pompe peristaltice fiabile pentru a satisface cerințele industriei de aer condiționat, deoarece metodele existente de îndepărtare a condensului nu corespundeau nevoilor instalatorilor. Din aceste începuturi umile, pompele Aspen se pot bucura acum de o gamă impresionantă de pompe Mini, Tank, Peristaltic, Supermarket și Boiler, precum și o gamă completă de accesorii de instalare.

Investițiile pe termen lung în producția din Marea Britanie, angajamentul total față de inovație, cunoașterea intimă a industriei de aer condiționat și realizările de marketing la nivel mondial au văzut înflorirea afacerilor în toate domeniile. Dorinta continua a  firmei Aspen este aceea de a ușura viața instalatorului și de a oferi cele mai fiabile pompe de evacuare a condensului.

Aspen

Livreaza produse pieței internaționale în peste 80 de țări din întreaga lume si are sprijinul in vânzările locale care funcționează în Regatul Unit, Europa de Vest, China, India, Mexic și Brazilia.

Ca recunoaștere a angajamentului Aspen de a furniza produse inovatoare, lider de piață, compania a primit premiul Queens pentru inovație. Premiul recunoaște dezvoltarea Aspen a unei game de pompe, concepute pentru toate tipurile de instalații de aer condiționat. Compania Aspen a acordat un accent deosebit pe proiectarea și crearea de produse care se concentrează pe nevoile  inginerului instalației de climatizare.

Aspen Xtra este una dintre cele mai mari game de accesorii de instalare HVAC din lume. Dezvoltat și creat pentru instalatori folosind cunoștințele dobândite prin experiența anterioară în sectorul HVAC, Aspen Xtra a fost conceput pentru a completa produsele de pionierat în gama Aspen Pump.

Folosind numai materialele de cea mai bună calitate și produse la cele mai înalte standarde, gama de produse Aspen Xtra oferă inginerilor de instalare flexibilitatea și fiabilitatea pentru toate nevoile de suport in instalare. Instalatorii pot beneficia de produse care au modele inovatoare și ușor de instalat, caracteristici de economisire a timpului, permițând o instalare fiabilă, si o estetică plăcută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.