Pentru o piele sănătoasă, alege produsele cosmetice bio!

Din ce în ce mai multe persoane aleg să folosească produsele cosmetice bio destinate îngrijirii corpului, tenului și părului.

La produse cosmetice bio.ro găsești uleiuri esențiale, ulei de argan, unt de corp, ape florale, vopsea Henna, extracte naturale, totul fără parabeni, conservanți sau coloranți sintetici. Aici se pune accent pe calitatea produselor, dar și păstrarea acestora în cele mai bune condiții. Aceste produse sunt certificare de organizația de renume mondial ABCERT AG.

De ce să alegi produsele cosmetice bio?

În primul rând conțin ingrediente 100% naturale. Folosind aceste produse naturale se evită acele efecte secundare neplăcute, care pot apărea imediat sau pe un termen mai lung. Mă gândesc în principal la persoanele care au tenul sensibil și au nevoie de produse care hrănesc și protejează pielea. După cum arată studiile de specialitate, alcoolul, parabenii, dar și uleiurile minerale pot cauza iritații ale pielii, afectând destul de grav sănătatea.

Printr-o serie de studii clinice s-a dovedit că ingredientele naturale din produsele cosmetice bio duc la rezultate mai rapide și de lungă durată decât folosirea celorlalte cosmetice.

O calitate a cosmeticelor bio este aceea că acestea duc la creșterea abilității pielii de a se repara, dar și de a funcționa în parametri normali. Ne putem bucura de o piele sănătoasă și frumoasă imediat ce reușim să creștem imunitatea cutanată.

 S-a constatat că, de-a lungul vieții, femeile pot absorbi peste 2 kg de produse chimice și cancerigene numai din machiaj. În jur de 9000 de produse chimice sunt utilizate în mod regulat de industria cosmetică, majoritatea fiind nocive pentru sănătate. Ele sunt utilizate în cantități mici pentru a răspunde reglementărilor sanitare.

ACID HIALURONIC CU MASĂ MOLECULARĂ MICĂ!

Acidul hialuronic este foarte important pentru sănătatea pielii, mulțumită abilității sale unice de a reține apa. Astfel asigură hidratarea fibrelor de colagen și elastină.

Crenele ce conțin acid hialuronic sunt extrem de ușoare și catifelate. Nu formează film pe piele, penetrând pielea în adâncime. Astfel pielea va fi hidratată intens imediat după prima utilizare.

Acid hialuronic cu masa moleculara mica

De când am descoperit produsele cosmetice bio, pielea mea este mult mai sănătoasă, iar eu sunt foarte mulțumită. Mă bucur că am ales să folosesc produse ecologice pentru că ele nu conțin parabeni sau ingrediente chimice care să atace țesutul pielii.

Cosmeticele bio sunt atente și la mediul înconjurător. Produsele chimice au un efect negativ asupra mediului, a solului și apei. Ar trebui să încurajăm folosirea ingredientelor ce nu afectează mediul înconjurător. Companiile care produc produsele ecologice sunt preocupate de acele ingrediente ce nu afectează mediul înconjurător.

Întrucât trupul uman absoarbe aproximativ 60% din conţinutul cremelor şi al loţiunilor pe care le utilizăm, este extrem de important să folosim produse care nu dăunează sănătăţii noastre, cu alte cuvinte să folosim produsele organice.

Ne dorim o piele frumoasă, care să emane sănătate, atunci trebuie să ne tratăm trupul exact așa cum se cuvine. Să îi oferim cele mai bune tratamente. Iar felul în care ne îngrijim pielea, arată multe despre cine suntem și ce ne place.

Este foarte important să alegem produse cât mai naturale pentru îngrijirea pielii și a părului.

20 de comentarii


  1. Intotdeauna e bine sa folosim cosmetice bio. Acum, nu stiu cat de bio sunt toate cele care se prezinta astfel, dar cu o scurta documentare, cred ca putem alege un prrodus bun

    Răspunde

  2. Am folosit in trecut produse bio, stiu cat de importante sunt pentru sanatate insa de multe ori la mine nu au fost suficiente, cel putin nu in cazul problemelor cu care ma confruntam atunci.am ajuns la dermatocosmetice si sunt in mare parte naturale si vad ca reactionez destul de bine la ele iar acidul hialuronic ii priete tenului meu.

    Răspunde

  3. Si eu am ales cosmeticele bio in detrimentul celor populare si cu renume. Ba chiar in utlima vreme am ales sa-mi prepar diverse masti home-made pentru par,piele si corp din diverse uleiuri

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.