Și tu poți opta pentru cursuri online!

Participarea la cursuri online se dovedește a fi o modalitate extrem de bună de a învăța lucruri noi. Aceste cursuri sunt folositoare în special pentru persoanele care sunt angajate, iar timpul lor este relativ limitat. Astfel nu au atât de mult timp pentru a merge la cursuri și a învăța. Un curs online îți oferă posibilitatea de a avansa în carieră, oferindu-ți oportunități mari.

Multe dintre diplomele oferite sunt aprobate de Ministerul Învățământului, ceea ce este un lucru foarte bun.

Indiferent de domeniul în care tu lucrezi, ai la dispoziție foarte multe cursuri care te pot ajuta să te perfecționezi. Poți să faci cursuri de maganement,  de asistență medicală, managementul afacerilor, testare software, programare, marketing, comunicare și multe altele. Este important să te gândești doar la acele cursuri de care ai nevoie în cariera ta.

Pentru că este interesant, poți încerca o testare software curs.

FasttrackIT

Care sunt avantajele acestor cursuri online?

Cel mai important avantaj pe care ți-l oferă participarea la un curs online este posibilitatea de a învăța de acasă, așezat confortabil în fotoliu, cu o cană de cafea și laptopul în brațe. Atenție: aveți grijă să aveți net-ul plătit! 🙂

Un alt avantaj la care trebuie să vă gândiți este că poți învăța doar atunci când ai timp. Când găsești o fereastră în mormanul de lucruri importante pe care le ai de făcut acasă, te instalezi în fața laptopului și te apuci conștiincioasă de învățat. Valorifici astfel cu succes timpul pe care l-ai pierde de acasă sau de la servici până la sala de cursuri, nu?

Cursul online este întotdeauna mai ieftin decât cel fizic, pentru că nu mai este nevoie de chirie sau alte cheltuieli adiționale pe care le presupune o sală de curs. Plus că nu mai cheltuiești pe transport nimic.

Cunoaștem cu toții situațiile în care ajungi la un curs și profesorul ți se pare antipatic, mai ales atunci când nu înțelegi ceva și întrebi. Ei bine, la un curs online participi cu plăcere, pentru că aici nu există această problemă. Interesul tău pentru materia pe care o parcurgi nu va scădea datorită profesorului, iar tu vei acumula cunoștințele de care ai nevoie. Mai mult decât practic, nu-i așa?

Ce presupune cursul de testare software?

Acest curs este format din 43 de laboratoare. Laboratoarele sunt organizate pe secțiuni, care sunt 8 la număr. plus resurse și tutoriale. Sunt de foarte mare folos aceste tutoriale, pentru că de aici afli cum se folosesc anumite tool-uri importante.

Fiecare laborator are la bază un singur concept, astfel vei structura mental mult mai ușor informațiile acumulate. Conceptele de început sunt mai ușoare și, treptat crește nivelul complexității. La finalul fiecărei secțiuni sunt teste teoretice pentru verificarea înțelegerii conceptelor învățate, dar și teme practice unde vei testa ceea ce ai acumulat.

Acest curs se adresează persoanelor care vor să știe IT, să afle cum se lucrează într-o firmă de IT. Astfel vor învăța de ce este importantă testarea și cum intervine aceasta în viața unui produs. Vei afla cum funcționează un website și ce înseamnă un produs informatic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.