Un cadou oferit după absolvire simbolizează noul început! 

Absolvirea școlii este cel mai impresionant moment din viața elevului, un moment de o mare realizare. Acest moment crucial din viața tânărului sau tinerei care reușește să finalizeze liceul sau facultatea este sărbătorit cu un cadou. Acest cadou simbolizează noul început, cadoul care îi rămâne amintire.

În această zi importantă pentru ei, tinerii se bucură extrem de mult. Și..este normal să se bucure, nu toți reușesc să termine școala cu fruntea sus. După liceu, urmează facultatea, o altă etapă importantă din viața lor. Însă după facultate vor fi aruncați în câmpul muncii. De aceea acest cadou este atât de important pentru ei. Cu un astfel de cadou de absolvire, nu vor uita atât de ușor această etapă din viața lor. Etapă pe care de cele mai multe ori o vor regreta. O etapă lipsită de griji, de probleme…

Un cadou oferit după absolvire simbolizează noul început! 

Este imposibil să sărbătorești această ocazie fără cadouri absolvire personalizate.  La ghizbi.ro găsești cadouri speciale pentru absolventul care tocmai a terminat liceul sau facultatea. Ramele personalizate special pentru absolvire sunt ideale pentru afișarea cu mândrie a pozei absolventului. Poți alege rame de lemn sau trofee personalizate cu mesaje motivante.

Cadou personalizat rama plexiglas - Reflectiile absolventului

Oferind cadouri personalizate care îmbină aspectul practic cu acel „ceva” caracterizator al persoanei căreia îi este dedicat, vei trezi amintiri plăcute în sufletul lor.

Rama aceasta este un cadou personalizat delicat gravat pe verso cu pricepere și îndemânare și prezintă un uimitor miraj al transparenței. Ai posibilitatea de a personaliza rama cu propriul tău mesaj. Expunerea se realizează pe masă cu ajutorul unui picior atașabil plachetei.

Plexiglasul este un excelent înlocuitor al sticlei. Este un material termoplastic, rigid, transparent, cu o foarte bună transmisie luminoasa (93%). Este de 2 ori mai ușor decât sticla și are o rezistență la impact de 30 de ori mai mare.

Să ne arătăm recunoștința pentru cei ce ne-au învățat și pregătit pentru viață!

Însă nu ar trebui să uităm nici de cei ce ne-au învățat și ne-au ajutat să înțelegem mult mai ușor materiile. Cadouri profesori ar fi ideale să ne arătăm recunoștința pentru dascălii noștri.

Să nu uităm că profesorii își pun amprenta în evoluția elevilor. De aceea, printr-un cadou personalizat le arătăm mulțumirea pentru toată munca grea pe care o fac în fiecare an școlar. Indiferent că este un cadou de apreciere sau un cadou de sfârșit de an școlar, acesta va străluci pe biroul profesorului.

Cadou personalizat trofeu plexiglas cifra - Cel mai bun profesor

Acest trofeul este un cadou personalizat delicat gravat pe verso cu pricepere și îndemânare și prezintă un uimitor miraj al transparenței. Grosimea îi oferă stabilitate pe masă și nu are nevoie de suport.

Astfel, vine un moment în viață când cea mai de preț dovadă de recunoaștere, pe lângă lacrimile, îmbrățișările și emoțiile momentului absolvirii, este un mic simbol personalizat. Pentru cei mai buni dintre absolvenți găsim aici o multitudine de cadouri personalizate, care să le aducă aminte de ziua în care au făcut pasul spre o nouă etapă din viața lor.

Aceste cadouri personalizate sunt amintiri frumoase, care trebuie să dăinuie peste ani și ani. Este important să alegeți cel mai frumos cadou pentru cel mai important moment!

Un comentariu


  1. Sa stii ca si noi, cand am terminat clasa a 12-a, am oferit caduri de ramas bun profesorilor nostri din liceu. Nu au fost scumpe, ci mai degraba simbolice, genul de cadou care sa le aminteasca mult timp de noi. Cred ca au fost destul de apreciate.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.