Tot ce trebuie sa stii despre floor graphics si folii speciale!

Exista o multitudine de folii speciale pe piata, insa astazi o sa afli mai multe despre o tehnica interesanta si anume floor graphics. Grafica pe podea sau print-urile pe podea, mai romaneste spus. Floor Graphics este asadar termenul care reprezinta foliile autocolante printate si lipite pe podea pe diferite suprafete.

Folia floor graphics este din PVC, transparenta, desigur speciala si cu un grad ridicat de protectie impotriva razelor de tip UV. In ceea ce priveste rezistenta acestui tip de folie aceasta e datorata unei texturi speciale.  E important sa stim ca folia floor graphics asigura protectia impotriva alunecarii atunci cand este uscata, dar si in situatia in care este umeda. Asadar, asigura o protectie excelenta la umiditate, ultraviolete si rezista extrem de bine cand este supusa unor actiuni mecanice, astfel sistemul floor graphics poate fi folosit cu succes si in exterior.

Ce mai trebuie sa stim e ca protejeaza imprimarile pentru aplicatiile floor graphics sau floor sticker de interior sau exterior si ca rezista la majoritatea grasimilor sau uleiurilor, a combustibililor, solventilor alifatici, acizilor slabi a sarurilor sau alcaliilor. Floor Graphics continua sa fie o parte importanta in partea de promovare a cladirilor sau a magazinelor. Cu siguranta ai vazut si tu acest tip de promovare in magazinele comerciale, de tip outlet, in magazinele de constructii, in muzee, in spitale, chiar si in bibilioteci.

Tot ce trebuie sa stii despre floor graphics si folii speciale!

Care e de fapt scopul folosirii ei? Simplu: oamenii trebuie indrumati spre ceea ce ii intereseaza de fapt. Astfel, floor graphics e solutia ideala pentru a atrage atentia oamenilor, fie ca e vorba de clientii tai sau simpli vizitatori. De fapt, floor graphics e realizat prin decorarea podelelor ( pardoseala, gresie sau parchet) cu un autocolant printat si decupat aproape sub orice forma. Pentru a avea o rezistenta mare la trafic intens, dar si pentru a capata anti-aderenta, autocolantul de acest tip se lamineaza cu o folie speciala de protectie.

La PIN gasesti folie PVC, autoadeziva  Floor Graphics, puternic pigmentata, opaca, oferita de Orafol pentru aplicatii pe podele. Printre principalele sale beneficii amintim urmatoarele:

  • Folia acopera bine suprafetele, datorita opacitatii sale mari si nu lasa sa se vada ceea ce se afla dedesubt
  • Adezivul care se poate indeparta permite dezlipirea foliei, fara sa lase insa reziduuri sau urme pe suprafetele pe care a fost aplicata.

In ceea ce priveste datele tehnice, grosimea este de 110 microni, adezivul e de tip poliacrilic, pe baza de solvent, transparent si indepartabil. Dureaza pana la 3 ani de la aplicare, culorile sale sunt alb mat si lucios, iar dimensiunile unei role sunt in latimi de 1000, 1370, 1400 şi 1520mm şi lungimi de 50, 100 şi 250m. Este recomandata laminarea cu foliile ORAGUARD 255AS sau 250AS. Aplicatiile sale sunt pentru termen lung, pe pardoseli, la interior si se poate imprima cu cerneala de solvent sau serigrafic. O gasesti la PIN!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.