De ce să purtăm bijuterii din argint!

Majoritatea femeilor sunt preocupate de alegerea unei ținute perfecte care să le pună în valoare, mai ales dacă este vorba de un eveniment special. Pe lângă îmbrăcămintea adecvată, acestea manifestă un interes deosebit și în ceea ce privește alegerea unei bijuterii perfecte care să le reliefeze personalitatea.

Cele mai populare modele de bijuterii din argint

Industria bijuteriilor a evoluat foarte mult astfel că în zilele noastre se pot găsi o sumedenie de modele pentru toate gusturile. Odată cu apariția tehnologiilor digitale, s-a ivit și posibilitatea cumpărăturilor online în materie de bijuterii. Datorită atributelor sale estetice, dar și datorită proprietăților sale, articolele confecționate din argint fac parte din gama celor mai îndrăgite accesorii.Unul dintre cele mai apreciate magazine online care are o colecție extinsă de bijuterii din argint pentru femei este Ariki Bijoux.

 

Cum purtăm bijuteriilor din argint

Rafinamentul și stilul unei persoane este dictat adesea de modul în care își asortează podoabele. Iată câteva exemple de bijuterii cu care ne-am putea accesoriza ținuta:

  • Inelul. Dacă în trecut, această bijuterie era consacrată drept fiind un simbol al iubirii, și era considerată adesea o promisiune de căsătorie în multe culturi, în zilele noastre, această podoabă poate fi purtată în aceeași măsură și de către domnișoarele singure și de către femeile căsătorite. Inelul nu este un accesoriu foarte pretențios, putând fi purtat cu orice ținută însă contează mult atât designul pe care îl alegi, cât și celelalte accesorii pe care le alegi pentru a-ți completa îmbrăcămintea. Astfel, dacă porți un colier supradimensionat, optează pentru un inel simplu care să nu încarce excesiv outfitul.
  • Cerceii. Un alt accesoriu, deosebit de important care poate fi asortat cu ținutele vestimentare asociate unor ocazii speciale constituie o pereche de cercei. Aceste obiecte sunt menite să pună accentul pe rafinament și pe feminitate. De exemplu, dacă porți cercei mari – statement, este indicat să nu porți și un colier vizibil, dar poți opta pentru un inel cu o piatră mare sau mai multe brățări suprapuse bineînțeles depinzând și de ținuta vestimentară aleasă.
  • Brățara. În general, această podoabă poate însoți o ținută elegantă sau una casual. Dacă porți o singură brățară, este indicat să o așezi pe mâna dreaptă. Dacă alegi să combini mai multe brățări, poartă-le pe mâna stângă și nu amesteca stilurile de brățări utilizate. De altfel, mărimile și materialele din care sunt confecționate aceste bijuterii pot fi diferite, însă stilurile nu. Dacă dorești să porți o manșetă din brățări, e indicat să porți haine cu mânecă scurtă.
  • Colierul. Unul dintre cele mai vechi obiecte de podoabă, colierul era purtat adesea în anumite triburi atât de către femei, cât și de către bărbați. Un colier statement poate transforma complet orice ținută vestimentară, însă contează foarte mult cum îl folosești. Astfel, dacă ținuta ta este destul de încărcată, cel mai bine ar fi să eviți să porți un colier statement.

Cu timpul, moda se schimbă, iar unele accesorii se reinventează. Există însă anumite bijuterii – precum sunt cele confecționate din argint – care nu se vor demoda niciodată. Magazinele de specialitate au o sumedenie de colecții de bijuterii de argint din care poți alege. Așadar, indiferent că este vorba despre achiziționarea unor cercei sau al unui colier, a unei brățări sau a unui inel – bijuteriile din argint se numără printre accesoriile preferate ale femeilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.