Camere de supraveghere Hikvision si Dahua, de la Comod.ro!

Pentru siguranta dumneavoastra:

Camere de supraveghere Hikvision si Dahua, de la Comod.ro!

Putine lucruri sunt mai importante in ziua de azi decat siguranta noastra, ca oameni, si asigurarea locuintelor si a bunurilor noastre. Daca doriti sa rezolvati cat mai eficient cu putiinta aceste probleme sau daca aveti in vederea asigurarea securitatii unui obiectiv industrial sau public, atunci aveti neaparata nevoie de camere de supraveghere. Deci, daca sunteti in cautare de asa ceva, dati un click pe aceasta adresa de web: http://www.comod.ro/hikvision-ro. Veti accesa astfel site-ul celor de la Comod.ro, un magazin virtual unde puteti gasi solutia tuturor problemelor dumenavoastra. Veti gasi acolo articole electronice de calitate, produse de hikvision si dahua (camere de supraveghere).

S-ar putea ca unii, mai puristi de felul lor, sa strambe din nas si sa le aplice eticheta de „chinezarii”. Ei bine, asa se intampla si cu produsele electronice japoneze acum vreo cinci sau sase decenii in urma! In al doilea rand, chinezii nu trebuiesc deloc subestimati! Lor le datoram hartia, busola si praful de pusca, ceea ce nu e putin lucru. In plus, pana la inceputul secolului al XVIII-lea, cel mai mare producator de  bunuri de consum din lume nu era Anglia (care si-a adjudecat acest titlu de-abia catre inceputul secolului al XIX-lea), ci China. Ca veni vorba, stiati ca in timpul dinastiei Song (au trecut cam opt secole de atunci) in „Imperiul de Mijloc” existau combinate metalurgice in buna regula, in care sabiile si alte articole din otel necesare armatelor chineze (ale caror efective erau de ordinul milioanelor de soldati) erau produse in masa? Energia „pusa la treaba” pentru mecanizarea intregului proces tehnologic era cea hidraulica. Puteti deci avea incredere in inventivitatea chinezeasca in general si cele doua companii care isi au sediile centrale in orasul Hangzhou, Hikvision si Dahua, in special!  

Hikvision, de exemplu, este de  trei ani cel mai important producator mondial de aparatura de supraveghere video si sisteme de securitate, care proiecteaza si dezvolta solutii inovatoare in materie de CCTV (Closed Circuit Television, adica, mai pe romaneste, televiziune cu circuit inchis). Nici cei de la Dahua Technology (companie fondata in 2001), care investesc 10% din profitul sau anual in cercetare, care au fost primii care au lansat in China sisteme DIR (Digital Video Recorder), nu trebuiesc subestimati!  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.