Chiar dacă se scumpește energia electrică, becurile cu led mă ajută să economisesc!

Tu ai văzut că iar se scumpește energia electrică? Vom avea facturi uriașe, mai ales că la noi și noaptea este zi…Aveți o problemă cu becurile, trebuie să stea toate aprinse altfel nu vedeți…

Hmmm…soțul meu! Știu, are dreptate, însă nu știe că am un as în mânecă. Noua generație de becuri cu led. Aceasta înlocuiește cu succes până și cele mai puternice becuri economice. Ce m-a atras la ele? Design-ul ergonomic care le permite un unghi de iluminare de 360 de grade.

Se scumpește energia electrică? Nu-i bai! Mă bazez pe becurile cu led!

Ne aflăm într-un continuu proces de conștientizare și evoluție. Se fac eforturi uriașe pentru eficientizarea consumului necesar producției în toate industriile. Să nu mai vorbim despre poluare, care este o realitate ce ne afectează atât prezentul, cât și viitorul.

Conceptul, Dezvoltare, Inovare, Înainte

Energia electrică implică un consum foarte mare de resurse naturale, utilizarea acestora conducând la creșterea poluării. Prin urmare avem o mare responsabilitate fiecare dintre noi și anume eficientizarea consumului de curent.

Becurile cu led sunt eco-friendly. Nu conțin substanțe toxice și sunt 100% reciclabile. Sunt foarte rezistente, fiind realizate din componente care fac față condițiilor dure de exploatare.

Becurile led sunt achiziții de lungă durată, producând foarte puțină lumină infraroșie. Acestea sunt concepute pentru a focaliza lumina, direcționând-o către o anumită locație nefiind necesară utilizarea unui reflector extern. Așadar vom avea un randament mai mare în exploatare față de iluminatul convențional.

se scumpește energia electrică

De ce să folosești becurile cu led?

 • conferă o economie de energie de până la 40% față de becurile economice
 • sunt de 4 ori mai eficiente decât becurile incandescente datorită raportului lm/W
 • au o durată de viață de min 50.000 de ore
 • sunt rezistente la șocuri și vibrații
 • fără plumb, mercur sau emisii de radiație UV
 • nu se încălzesc

Tu nu ți-ai schimbat încă becurile din casă? Atunci am o super veste pentru tine! Savelectro.ro a lansat o campanie de Black Friday…mai degrabă un Black Weekend, în perioada 24-26 noiembrie. Vor fi promoții de până la 60% la toate categoriile de produse.

Dacă utilizați codul SAVBF, veți putea beneficia de reducere de 15% la restul produselor care nu se află la promoție.

Am speranța că tot ceea ce v-am spus mai sus v-a convins de avantajele și necesitatea folosirii becurilor cu led, mai ales în contextul scumpirii energiei electrice de la an la an. Mergeți doar pe produse de calitate, precum cele de la Savelectro.ro.

Așadar, ce faceți weekendul acesta? Ne dăm întâlnire pe Savelectro.ro?

16 comentarii


 1. Daca consumul ar tine numai de becuri, am fi niste consumatori fericiti fiindca am avea aceasta alternativa salvatoare

  Răspunde

 2. Eu sigur o sa intru pe Savelectro sa mai iau cateva becuri led fiindca am 4 tot de la ei si sunt foarte multumita. In sfarsit am inteles si eu ca becurile cu led nu sunt o fita ci o necesitate, mai ales ca se scumpeste iar curentul.

  Răspunde

 3. Tot mai multa lume achizitioneaza becuri cu led si chiar cred ca trebuie sa le inlocuiesc si eu. Am observat cat sunt de bune atunci cand o prietena mi a aratat diferenta de consum de la o factura la alta. Chiar fac minuni!
  Sunt cam scumpicele, dar cu siguranta merita investitia.

  Răspunde

 4. Chiar de la SavElectro mi-am luat toate becurile cu LED pe care le am in casa, iar luna trecuta mi-am comandat de la ei si cateva prize si intrerupatoare Panasonic Arkedia (super frumoase si super bune). M-am uitat si eu azi la ei pe site si chiar au reduceri bune.

  Răspunde

 5. Nu ma agit cu economia, am facut destula economie la curent cand ni se lua curentul obligat-fortat in fiecare seara, in vremuri de mult apuse. Dar becurile cu led le-as pune doar pe hol si in zone unde nu lucrez, acolo am nevoie de lumina buna, bec de 100 W, clasic.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.