Oare cu ce va veni Moș Crăciun anul acesta?

Încă puțin și cadourile primite de la Moș Crăciun vor bucura mii și mii de copilași și nu numai. Ca în fiecare an, moșul este darnic, nu? Ador această perioadă, a sărbătorilor de iarnă. Împodobitul bradului, colindele pe care le ascultăm la luminițele instalațiilor, mirosul de cozonaci proaspăt scoși din cuptor…Toate acestea îmi amintesc de copilărie. Îmi amintesc de lupta cu moș Ene pentru a îl surprinde pe moșu’ lăsând cadourile sub brad pentru fiecare. Și bucuria de dimineață…când desfăceam cu emoție și bucurie fiecare cadou primit!

Și anul acesta am de gând să îmi surprind familia cu cele mai frumoase cadouri de Crăciun. Pentru că merită, pentru că sunt ai mei și îi iubesc!

Moș Crăciun

Eu sunt Moș Crăciun pentru ai mei…voi?

Fiica mea cea mare deja a scris lista pentru moșu’. Este o listă destul de luuungăăă…și..după ce mi-o va da și pe cea a piticei, sigur voi realiza că am nevoie de mulți bani…destul de mulți. Însă pentru fericirea lor, fac orice…Toatea mamele fac asta, nu? Pentru că voi apela la un împrumut rapid și voi reuși să cumpăr tot ce am pe listă.

Nu am foarte multe acte de completat sau drumuri la bănci pentru acest împrumut. Completez formularul de aplicare și în maxim 60 de minute primesc un răspuns de la ei. Simplu și ușor, nu? Fără prea mari bătăi de cap!

De regulă sunt destul de reticentă în ceea ce privește creditele, însă un astfel de credit pe termen scurt cred eu că este o soluție destul de bună. Cel puțin până la salariu. Astfel atunci când ai nevoie de bani urgent știi unde poți apela fără să fii refuzat.

Pentru mine acest împrumut este de ajutor. Astfel mă voi bucura împreună cu ele atunci când își vor desface cadourile în dimineața zilei de Crăciun. Îmi voi aminti din nou de fetița cu ochii zglobii care desfăcea cu grijă fiecare cadou adus de Moș Crăciun.

La tine cine este Moș Crăciun? Te-ai gândit deja la cadourile pe care le vei dărui? Dar la cele pe care le vei primi?

2 comentarii


  1. Anul acesta nu mai cumpar cadouri pentru nimeni. Nu pentru ca obisnuiam sa fac cate 20 de cadouri si sa nu primesc nimic (ori sa primesc lucruri pe care ei le-au primit de la altii), ci pentru ca anul acesta vreau sa imi fac cadou o parte din visul meu. De curand am aplicat pentru un imprumut si sper sa fie de bine.

    Răspunde

  2. Am ales anul asta sa fac daruri simple si ieftine, personalizate, Nu sunt genul de om care sa faca un imprumut pentru cadouri. Asa ceva as face in schimb pentru a schimba mobila de bucatarie de Craciun.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.